Mitt lilla hjärta!

Ni kan gissa att jag hade en bra kväll igår. Idag är jag både varm i hjärtat och själen (kanske lite huvudvärk också men det är en annan historia!)och riktigt nöjd att jag tackade ja till festen.
Vi anlände till Stöcke lite senare än på bestämd tid så alla hade redan kommit. Och vem tror ni är den första jag ser?.. Jo, självklart Casper (eller Bubbalo som jag också kallar han!) Jag ropar på honom och han skuttar glatt fram tänkandes "härligt! någon som vill ge mig lite uppmärksamhet" Han viftade lite på svansen runt mig och efter ett tag var det som om han kände igen mig. Och han tryckte sig emot mig så nära han kunde och prata och prata sådär som bara Casper gör när han blir så där extra glad. Han la sig ner på marken och gosade runt mig, jag blev så glad och det var så härligt at se honom så jag hade nog kunnat stå där hela kvällen. Tillslut insåg jag ju att det kanske var dags att hälsa på värdinnan och överlämna blommorna vi köpt. Då var jag alldeles darrig för jag var så glad så jag kunde knappt prata.

Kvällen fortsatte med mycket god mat och vin. Jag och Maria hade ju Selma som chaufför så vi kunde ju gott och väl avnjuta ett (par) glas.
Casper satt nedanför mig hela kvällen, när jag klev upp så klev han upp. Ibland gick han till Fredde eller någon annan för att bli kliad men han kom snabbt tillbaka igen. Ni kan ju gissa om det värmde gott i själen! Till och med Grethel och Kjelle uppmärksammande att han så gärna ville vara hos mig. Åh min lilla bebis!

Här kommer lite bilder från gårdagen.


Erik som jag jobbat med på Backen!


Katarina från Bäckis. Hon gav många skratt. Hon berättade att hon sett Brolle på stan och han var så snygg så att hon glatt gick hem och städade utan att vara trött. Det är bra det! Snygga killar som ger energi..haha..


Jag och Selma


Lilla älsklingen som gärna ville ha lite mat!


Har ni sett någon så fin? Jag ville säga precis som mormor brukade göra....
- Men, men, är ni inte lyckliga? Visst knäpper ni händerna och tackar gud?
Men jag kom ju på att dom har ju ingen aning om att min mormor brukade säga just så (med en liten speciell röst) Och det skulle nog bara resultera att dom trodde att jag var ännu knäppare.
Men visst ska dom vara glada?!








Som ni ser så tror "lillen" att han är en knähund och vill mer än gärna sitta i knät. Det blev lite trångt (och tungt) men det gick!






När det blev lite kallare och det flesta av gästerna åkt hem (jag är ju inte den som lämnar en fest i första taget!) så gick vi in i deras uterum. Där låg Casper sött på mina fötter och snarkade. Ibland la han upp huvudet för att bli kliad under hakan men annars låg han lugnt där. Det bästa av allt var att när vi skulle fara så ställde sig Casper också upp för att gå. Han började gå så Grethel fick säga åt honom att han måste stanna. Ni ser, han ville följa matte hem!!

Det var helt klart en jättebra kväll. Mycket trevligt att träffa alla gamla arbetskompisar men roligast av allt att få träffa Casper. Jag ger kvällen 10 av 10, nej vänta....9 av 10. 10 hade det blivit om jag hade fått ta med Casper hem.

Ha en bra dag mina vänner. Det är redan fredag och jag har 18 grader utanför mitt köksfönster. Härligt.
Nu måste jag snabba mig till jobbet för jag är lite sen, som vanligt!

Grillning på G

Torsdag morgon, snart har hela denna arbetsvecka gått.
Solen skiner och det ser ut som att det blir en härlig dag. Efter jobbet är det dags att tillsammans med Selma och Maia bege mig ut till Stöcke. där blir det grillning och träff med gamla bäckisgänget!
Det ska bli spännande att se hur alla ha det. Det som kommer bli mest spännande är att träffa Casper.
Tänk att det snart var ett år (midsommar) sen jag sist såg honom. Det kommer att bli så himla roligt....men också lite nervöst! Kommer han att känna igen mig? kommer han bli glad?
Jag kanske ska ta med mig lite korv för att muta honom? Haha, det går säker bra!
Men jag känner mig också lite nervös på hur det kommer att kännas att lämna han igen, tänk om det känns jättejobbigt och jag får ett sammanbrott inför alla?
Om det känns allt för jobbigt, är det någon som hjälper mig stjäla tillbaka honom?
Vi borde planera en kupp, det är något vi borde.
Jag kanske ska klura på det under dagen....hur det hela ska gå till. Något annat jag måste klura på är vad jag ska ha på mig. Som ni märker, stora problem!

Ha en bra dag!

Lilllördag.

Redan mitt i veckan, vad ska vi göra för att fira det här då? Tycker det är trevligt när tiden går fort för just nu känns det som om jag väntar på så himla mycket. Väntar på att få lunch, väntar på Grays ikväll, väntar till helgen, väntar till NY, väntar till semester, sommar och sol och härliga partynätter, väntar på att få köpa mycket grejer, väntar på skatten, väntar på... ja som ni förstår så väntar jag på ganska mycket just nu. Oftas tycker jag att jag är duktig att njuta av stunden, ta vara på dagen men för tillfället vill jag bara att tiden ska gå....fort, fort.
Känner ni igen det hela? eller är det bara jag?
Jag och Hanna gick förbi torget igår och hon sa
-om du (alltså jag) haft en balkong så skulle du haft hela den full med blommor. Det är sant! Hon sa också 
-hoppas det regnar mycket för du skulle glömma att vattna dom annars, det är också sant!
Tur att man har kompisar som känner en väl och säger smarta saker. det behöver jag just nu, snälla vänner och smarta ord!
Haha.. tro visst jag är lite filosfisk såhär på morgonen. Eller morgon och morgon? Förmiddag eller vad det kallas? Men jag känner mig trött, precis som på morgonen. Tror att jag just nu är sovande fast med ögonen öppna. Sover ingen vidare bra om nätterna för tillfället. Drömmer konstiga saker och håller på och städar sängen och annat i sömnen. Jobbigt. Vet någon förresten om det är fullmåne? "Gamlingarna" som jag jobbade med tidigare (vill bara förtydliga att jag inte menar arbetskamrater..haha..) brukade alltid prata om att sömnen blev konstig när det blev fullmåne. Vad vet jag? Jag vet bara att jag vill sova bra om nätterna. Det räcker väl att jag lever i drömmarnas värld hela dagen lång.


3 Veckor kvar!!

Om exakt 3 vackor sitter vi på planet på väg till NY, kan ni fatta vad tiden går fort? Förhoppningsvis sitter jag med en drink i handen och mår som en prinsessa (mest troligtvis!)
helgen spenderades i Åsele och vi firade min farfars 80-års dag. Vi hade mycket trevligt, det är alltid roligt när hela släkten är samlad. Tog lite kort men Elin tog massor så förhoppningsvis kan hon skicka några till mig.

Har vart ut på en morgonpromenad, är fortfarande förkyld så det blev ingen joggning har till och med hunnit med att kasta in en tvätt nu på morgonen. Ni ser vad jag kan bara jag vill, det är bara det att det är så fasligt sällan jag vill göra något sånt där.
Ska gå en sväng på stan innan jag börjar. Hoppas er måndag blir bra

vad gick fel....

Jag som var så pigg och glad igår kväll vaknade kl 02 med frossa, svullna ögon och halsont. Det som gick så bra för mig.... tänkte bara för någon dag sedan att jag har sånn tur som aldrig blir förkyld. Men nu så. Det var nog längesedan jag kände mig så här hängig...förkyld och allergi, det är inte rättvist och jag som skulle jogga iväll.
Nåja, får försöka kurera mig under dagen, inhandla eccinagard (eller vad det nu heter) och se til att jag blir frisk. Så jag bestämmer det, innan kvällen är jag frisk!

Vilken dag!

Har haft en riktigt bra dag idag. Tog först en låååång sovmorgon, den längsta på länge!
Sedan en lugn och trevlig dag på jobbet, Hanna kom dit med en sallad från Katarinas så jag fick go middag.
Och för att kompensera för min sovmorgon i morse tog jag en liten joggingrunda när jag kom hem. Hör och häpna, jag kunde gått hem och latat mig men nej, bara byte kläder och ut igen. Vad tror ni? jag har kanske börjat få rutin på det här?
Aja... det är kanske inte dags att ropa Hej ännu men jag är på rätt väg.
Jag, Selma och Maria bestämde oss också för att tacka ja till grillningen i Stöcke, vad de ska bli överraskade (och alla kanske inte glatt) att se oss. Det kommer bli trevligt, jag ringde och peppade Backentjejerna att komma dit också, så jag hoppas de kommer.

Nu dags för duschen, sedan sängen
lovely day!


Konstigt

Sitter med nymålade naglar för ikväll då ska jag ut. Blev trött på att sitta inne och blev ganska så ölsugen igår då tjejorna drack öl, men jag hade ju lovat att skjutsa hem Selma så jag drack Loka jag.
Ikväll blir det lite loka! Vi får väl se hur denna kväll slutar, ikväll försöker jag mig på något nytt..haha..

Nu till det konstiga...Vet ni att mitt hår blir lockigare när jag sköljer håret (när jag tvättar det alltså) med huvudet lutandes nedåt? När jag duschar som vanligt...ni vet med huvudet uppåt, då blir det mindre lockigt. Konstigt, mitt hår är konstigt. Förmodligen det som gjorde att vissa vänner var rädda för mig då vi var små!

Over and out

trevligt sällskap!

Kvällen igår var mycket trevlig, vi började redan planera en riktig utgång!
Dom hade med sig blommor åt mig när dom kom.

precis min färg!


Lite gelehallon att smaska på medans vi väntar på middagen.


Maria och Selma, ni kan  gissa att vi brukade har roligt tillsammans på jobbet!


Jag bjöd på en bacon och ädelostpaj. Ett recept jag fått av mamma men aldrig gjort själv, men det blev mycket gott och jag tror gästerna blev nöjda. Ni ser, jag kan bara jag vill!




Glass till efterrätt sen lite nötter och mina rocky road, skickade med en liten påse hem med Sema, tyckte hon kunde bjuda sina pojkar!

Kvällen blev mycket lyckad, som vanligt i trevligt sällskap.
Nu är det dags för mig att ta en liten tur i det vackra vårvädret. Sedan stan!

Ha en härlig lördag!

Härliga fredag!

Fredagen är härlig på flera sätt! Man har hela helgen framför sig, jag slutar tidigt och just ikväll så kommer som sagt Selma och Maria till mig. Det ska bli trevligt att äntligen få umgås, vi har planerat att träffas ett flertal tillfällen men oftast så är det något som kommer imellan.
Var och handlade på kvantum och gissa om dom hade mycket gott, det blev dyrt den här gången!.Ha,ha..
Ikväll är det alltså jag som står får matlagningen (det är modiga flickor)  så nu ska jag snart sätta igång. 
Jag är ju inte speciellt förjust att laga man men det är alltid trevligt att få hem gäster tycker jag.
Hoppas ni får en trevlig kväll, det kommer garanterat jag att ha!

So long!

utan tv?

Jaha..vad gör man när man har tänkt få sig en lugn och mysig förmiddag framför tvn när tvn inte ens funkar?
Det är dåligt, utan tv på en torsdag.... det är inte okej! Hoppas den har kommit tillbaka när jag slutar från jobbet.
Jag börjar kl 13 idag så jag var ute på en morgonpromenad och sen bakade jag till imorgon då Selma och Maria kommer. Ellar bakade och bakade...jag klippte, tog bort skal och papper, smälte choklad och rörde ihop. Någon som kan gissa vad jag gjorde?


Två påsar dumlekola skulle det i alla fall innehålla....


Det blev Leilas Rocky Road, nu har jag inte hunnit dela dom ännu men det luktar smarrigt.
Egentligen är väl det här ett julgodis men jag tror det funkar precis lika bra som majgodis!

Hoppas dom gillar de!

Ja, vad mer ska man säga.... solen skiner och jag har en hel arbetsdag framför mig.
Mest av allt skulle jag vilja krypa ner under täcket igen och bara vara ledig. Jag tror visst jag har drabbats av den berömda latmasken, hos mig måste det nog vara kroniskt... Ha,ha,ha.. nä men ni vet väl hur det är när man närmar sig nått?...en resa, trevlig fest, semester, man längtar ju aldrig så mycket som då!
Hade jag inte haft så mycket trevligt inplanerat tror jag inte jag skulle haft denna känsla.

Ha en bra dag gott folk.
Och kom ihåg...som Sally brukar säga: "Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!"

Topphälsa, Leila och NYguide

Visst har jag toppen läsning framför mig? Fick tidningarna i veckan och guiden köpte jag med aftonbladet igår. Har ännu inte hunnit mer än att bläddra i dom men det blir bra framöver.
Jag gissar att jag kommer att titta mer och mer i guiden ju mer vi närmar oss. Jag han dock se något om en romantisk båttur på baksidan! Intresserad, någon? Ha, det där med romantik faller jag så lätt för!
Fått hem min bil, nu är den skinande blank i alla fall på ena sidan! Tror jag ska ta en tvätt här framöver mest troligtvis när jag åker till Åsele då kan ju jag rengöra både in och utsidan! Oftast har jag ju sådan tur så att pappa gör det åt mig! I alla fall plockar ut allt "rat" som han säger!
Fick ju faktist lite grejer av Jocke i julklapp.... en doftgran och någon slags instrumentbräderengöring tror jag att det var.
Ha, det blir bra...pimpa polon liksom!

Onsdagen är snart redan gjord och jag var duktig och tog mig ut på en liten joggingtur, grattis till mig! då jag mest av allt bara ville lägga mig ner och sova, sova, sova....har sagt det förrut men jag säger det igen - jäkla pollen!

Sitter och planerar vad jag tänker bjuda Selma och Maria på när de kommer på fredag. Som ni vet så är ju inte det här med matlagning min grej men jag gör ett försök. Någon som har något förslag?

Snart Grays, veckans bästa tv!

God kväll mina vänner

Tisdag

En ny vecka är igång och måndag är redan avklarad! Solen skiner utanför fönstret men jag tvivlar på att det är så varmt, ja får alltid för mig att så fort solen skiner så är det sommar borde kanske lära mig att så inte är fallet.

5 veckor (5 v minus 1 dag!) kvar till NY, räknade igår på jobbet och det var 22 arbetsdagar kvar! Det är ju ingenting, jag kommer bara hinna blinka så är vi där. Som ni märker så är dett resan som hägrar i mina tankar mest hela dagarna ibland också grillfesten vi ska ha nästa onsdag!

Hoppas ni får en bra dag idag!

Brännboll

Nu har man testat på brännbollen också. Det var kul, betydligt roligare än bowlingen igår men det vettetusan om det här med bollar och sånt är något för mig. Det kanske ligger i släkten för Elin P pratade också om att det här med att sikta och träffa inte var hennes grej. Tror hon är inne på rätt spår!

Men glada var vi i alla fall. Vi höll garanterat upp stämmningen i vårt lag.


Skönt att vara ute men det blåste lite väl mycket.

Efter vi hade kört en runda bestämde vi oss för att gå och fika istället. In mycket bättre idé om du frågade mig och Elin.
Vi tog oss iväg till café Göteborg

Dom hade en härlig innergård och vi kunde sitta ute i solen och njuta.


Västerbottensostpaj!


Stor chokladboll och glass. Jag är barnsligt förtjust i chokladbollar, vet inte riktigt vad det är. Vill alltid beställa det när jag är på café.


Glass med chokladsås och krossad kladdkaka. Jonas gav den betyget 11 på en skala mellan 1-10!!

Visst såg det smarrit ut? Det stället kan jag verkligen rekomendera man kunde också få låna bland annat kubb och jatzy, så man kan hänga där en hel dag om man vill!

Härlig söndag! Nu är det snart film hos Elin och Andreas som gäller!!


Bowlingproffs?

Nä, jag blir nog ingen bowlingspelare i alla fall! Tror jag missade fler gånger än jag träffade dom där jäkla käglorna!
Hanna S sa ju till mig innan:
- Men! Du gillar ju inte ens bowling... Och igår kom jag ihåg varför!
Men det var trevligt att hitta på något med vännerna och umgås.
Senare tog jag och Andreas (vi hande lämnat Elin hos hennes föräldrar) en sväng på stan. Det han bli både TC och Schlagern innan vi begav oss hemåt igen. Och hör nu...vi var nyktra! Det var trevligt att titta på (fulla) människor, trevligas var det ju förstås när vi träffade Hanna S. Du var så glad och söt gumman!!

Idag ska jag (hör och häpna) prova lyckan med brännboll! Elin P ringde och frågade om jag skulle hänga på så det är klart man ställer upp för kussen!...
Jag kommer med uppdatering om jag var lika kass på brännboll som jag var på bowling.

Härlig lördag

Det här har varit en sån härligt avslappnad dag. Startade dagen med en liten runda sen la jag mig i soffan med en bok.
Hanna drog med mig på stan där jag hittade ett par supersnygga skor.
New York budgeten skrek nej, nej, nej. Men jag kunde inte hålla mig!
Fina är dom och billiga så jag skulle säga att jag gjort ett riktigt fynd!


Vad säger ni, hetast i stan? Nåja, med lite solbrända ben, målade tånaglar, en drink i handen så är jag good to go!
Kommer bli perfekta i sommar. (I alla fall innan jag vart i NY och köpt massor med skor)

Mamma ringde och sa att hon hittat en bild på Casper på hennes kamera som hon var snäll och skickade till mig.


Visst är han fin min lilla björn? Fast nu är han ju inte inte riktigt min längre men han kommer alltid att vara min lilla bebis! Jag menar vem tusan var det som höll honom i knäet dom 10-12 timmar det tog oss att köra hem? Jo jag förstås!!
Kanske ska åka till Stöcke (jag har förståt att det är visst där han bor nu) och hälsa på honom snart. Har fått en inbjudan till grillfest med gamla bäckisgänget men jag har fortfarande inte bestämt mig.
Det kanske bara slutar i tårar för min del. Jag vet inte, det kanske gör ännu ondare att behöva lämna honom en gång till.
Aja, jag vet inte...jag är i alla fall tacksam att jag kan vara trygg med att veta att han har det jättebra där han är nu.
Så efter mig så är det väl det näst bästa.

Ikväll ska jag, Elin och Andreas bowla! Det ska bli kul och jag ser fram emot min seger! Ha,ha,ha....det var väldigt längesedan jag bowlade och inte ens då var jag någon riktig fena på det!!

Ha en bra kväll

Fredag!

Härligt med fredagmorgon och att få vakna med att solen lyser in genom fönstret. vad som inte är härligt är att jag har legatoch kliat mig i ögonen i sömnen så nu är dom igensvullna som jag vet inte vad....
Tack och lov hittade jag en liten flaska med ögndroppar som jag tog, de lindrade men det stog på förpackningen att den kunde avändas 1 månad efter öppnande och nu har det gått ett år, tror ni det är något fel på den?

Kanske borde ta mig en tur till apoteket och inhandla lite nya varor, borde kanske också prova nya tabletter för dom jag har funkar sisådär och gör mig oerhört trött (eller om det är själva pollen som gör mig trött?)
Många borden, många måsten.... känner jag mig själv rätt så äter jag dessa tabletter och anväder ögondropparna tills de är slut. Och se, det är ju inet större fel på mig!...eller??

Over and Out my friends!

Konstig, bra dag!

God afton mina damer och herrrar! Välkokommen till min blogg ikväll och min konstiga hjärna. Som ni märker är jag på ett konstigt humör, det har hållt i sig hela dagen. (okej själva dagen har väl i och för sig vart ganska vanlig men just nu känner jag mig lite mer konstig än vanligt)

Tog sovmorgon i morse och det var riktigt härligt, förmiddagen spenderades framför tv Också mycket härligt!

Det var soligt väder på väg till jobbet och tankarna vandrade iväg till NY och varma sommardagar.
Hade en riktigt bra dag på jobbet idag. Hade 3 gruppträffar idag som gick mycket bra. En gruppstart och det är alltid roligt, alla är så entusiastiska och spända på att få börja så det är kul att äntligen få köra igång. Oftas så är det jag som har skrivit in de flesta av kunderna så det är roligt att sen också få följa dom längs vägen.

På min tredje och sista gruppträff hände något som aldrig hänt tidigare....jag somnade!
Vi börjar varenda gruppträff med att lyssna på mental träning, under den här tiden brukar jag passa på att förbereda mig mentalt på vad vi ska prata om på gruppen så jag brukar inte vara i något djupt mentalt tillstånd.
Det fungerar likadant ikväll och sen hör jag hur damen på cdn säger "ta några djupa andetag och börja vakna till"
jag gör detta men sen är det bara helt tomt!
När jag öppnar ögonen sitter hela gruppen och tittar på mig (tur att det inte var gruppstarten) och jag svarar förirrat
-Oj, är det slut?
I vanliga fall så brukar jag börja tända lamporna och så innan musiken tystnar men inte ikväll.

Sen fick jag (eller vi) en blomma och ett kort av en kund som skulle sluta. Det är inte varje dag det händer så jag blev jätteglad. Hon har gått i mina grupper hela tiden så jag tog åt mig lite extra;)
Det är alltid roligt att få uppskattning, det är faktist inte så jätteofta det händer. (eller kan det vara så att man är sämre på att ta åt sig av de bra sakerna?)
Men det är kul att veta att man är uppskattad, ibland kan jag faktist undra om jag överhuvudtaget är bra på det jag gör, speciellt när det inte går bra för alla kunder jämt. Och det är ju oftast då kunderna kommer till en...när det inte går bra alltså!

Hm.. det här blev ett långt inlägg, i alla fall längre än vanligen!

Ska gå och sova nu så jag är pigg i morgon och redo för helgen.

God natt


Ny dag, nya möjligheter?

Bestämde mig för att bli lite positivare dag. Det är så himla trist och tråkigt att bara gå omkring och vara sur och less hela tiden. Inte hjälper det till nått.
Jag och Hanna brukar skicka sms till varann om dagarna (ovanligt? nej) där vi skriver varför min dag är så bra och sedan frågar varför är din dag bra?
Så här darling kommer min lista!
Min dag är bra för att:
Jag vaknade kl 6.00 och var pigg. Passade på att med den nyfunna energin ta en morgonpromenad
Jag slutar kl 16.30. Det är skönt att slippa jobba kväll jämt. Då hinner jag kanske njuta av våren också!
Vi ska till E o A och se inte bara 1 utan 2 bra serier. Det blir alltid trevligt.

Det var vad jag kunde komma på så här på morgonen. Så, varför är din dag bra?

Längtar!

Längtar fortfarande... till en massa saker! Jobbigt att känna att just idag inte riktigt räcker till. Men nån gång får man väl känna så också eller vad säger ni?

5 dagar kvar till nästa helg!
2 veckor till nästa "kortvecka"
6 veckor kvar tills vi åker till New York!!! Vi kommer få det supernice.
8 veckor kvar till semestern. Sola, bada, sola, bada, sola, dricka drinkar, bada, sola,dricka, sola...ja ni förstår
beställer också soligt varmt väder  varenda dag, förrutom bakisdagen! Då kan det få regna!


Lite sommarbilder att drömma oss bort till!

Hanna och jag marknan -08



Jag som blondie...vad säger ni, ska jag go blonde igen?


Soliga dagar på Skaten..det är där ni kommer hitta mig i sommar.


Edvin från semestern -07


Varma sommarnätter!

Många bilder. Det behövs en dag som denna, fast egentligen är denna dagen inget värre än någon annan. Det är bara det att det var längesedan jag längtade så mycket. (Hur många gånger har jag skrivit det?)
Nu ska jag i alla fall ut på min morognrunda...och tänka på idag, istället för imorgon!

/over and out

Mersmak

denna ledighet har verkligen gett mersmak. Ge mig semester nu! Jag längtar förfärligt mycket efter varma dagar på standen, picknick med vännerna, grillning och varma härliga utekvällar. Nu är det inte länge kvar men samtidigt känns det så otroligt långt borta.
Sitter och käkar frukost samtidigt som jag skriver här, är påväg ut på min lilla morognrunda och sen får vi väl se vad dagen har att ge.
Förmodligen spenderandes med goda vänner!


Vardagslyx

Vardagslyx är helt klart att vakna kl 8 och sedan bara få somna om igen. Så himla härligt med lediga dagar. Längtar till sommaren och semestern.
Gårdagen var mycket trevlig, god mat som David hade grillat och sedan ungsbakad frukt. När dom andra bestämde sig för att dra vidare på krogen bestämde jag mig för att gå hem och sova. Ja, nån gång ska man ju göra det också!

Idag tog jag och Hanna en cykletur till Baggböle herrgård. Så himla varmt ute och så himla fint. Cyklade längs strandpromenaden där varken jag eller Hanna cyklat förut. Nice!

Lite jobb innan färden. Måste pumpa däcket!






Tillslut kom vi fram till Baggböle Herrgård. Det var mycket fint där och man kan även köpa fika. Något vi måste göra nästa gång. (Tagit kort med mobilen, därför kanske inte bästa kvallan!)


Det fanns ett träd som det glödde ur, det hade visst tagit eld av gårdagens majbrasa. Brandkåren hande vart där och försökt släcka men utan att lyckas. Nu väntade man bara på att det skulle gå av och falla ner. synd på ett så fint träd!

RSS 2.0