Drygt

På natten ska man visst sova, men inte jag inte. Nej, nej.. min kropp tyckte visst det räckte att sova till sisådär 00.30, sen var jag piggelin. Tillsist gick jag upp och såg på tv. Alla McBeal, det var vääl bra men jag hade gillat att sova bättre. Kl 4 så somnade jag, irriterande och jag som har längsta jobbdagen idag. Nåja jag ska inte klaga... fast det gör jag ju ändå.
Middag igår hos Söders syrra Maja. Dom åt surströmming och jag hade med mig egen mat, trevligt värre. Vi spelade Buzz och hör och häpna jag vann!!! Malin är du inte stolt över mig!! Vårt spelande har äntligen gett resultat!!

Nu dags att hoppa till jobbet

So long

Dagens sammanfattning

Jaha. OCh hur var första dagen hemma? Ett ord: Rastlös!
Jag tror tametusan jag är redo igen, att åka någon annanstans alltså... okej, kanske inte på en gång. Men alla mina vänner får gärna vara här. För nu har jag vant mig med att vara bland folk och tro mig ensamheten är inte rolig!
Inte för att jag känner mig ensam, mer själv men ni fattar eller hur? Jag vet att ni fattar, jag har smarta vänner:)


Så vad hände i NY då?

 

Jag å brudarna skakade rumpa på club, fick gå före i kön men måste gå igenom metalldetektor för att få komma in. Väldigt hög musik så efteråt hörde vi ingenting.

Hanna, jag, Söder o Malin lekte modeller på Museum of modern Art (hur det var ska ni få se sedan) hoppas, hoppas vi blir med på den slutgiltiga bilden. Det vore coolt




Bästa bilden på MOMA enligt Hanna! Haha!

Bestämde med Malin att vi ska flytta till Brooklyn, bo himla mysigt..så där lite bohemchict! Ha rika killar som tar oss ut till The Hamtons på helgerna. Visst låter det som nått?!






Gick över Brooklyn Bridge


Åt, åt, åt.. och drack frozen margaritas - i mängder









Jag har många många fler bilder att visa, fler saker att berätta om, tusen saker att minnas men det får bli någon annan dag. Efter min tidiga morgon känner jag mig trött, sängen lockar ganska bra just nu.

Premiär för Allsång och Morden i midsommer, nu är det sommar.
Såg ni? Visst blir man lite kär i Måns? haha.
Dröm sött

Hemma igen!

Hemma efter en helt underbar resa. klockan är dock bara 07.20 och jag kan inte sova. Drygt.
Har som sagt haft det superbra, väntar med spänning på alla bilder. Shoppat, sett mycket och ätit gott. Nu tror jag det blir dags för en promenad, all den goda maten har satt sina spår.

Ha en bra dag

Nu drar jag!

Nu är det dags, äntligen!!
Utifall att det är någon som misst så åker jag till Sthlm idag.
Och på måndag åker jag, hanna, elin, andreas, frida söder och malin till NY!
Så inget bloggade på minst en vecka.

So long suckers!

Inget att säga.....

Hej mina vänner!
Som ni märker var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen, jag har helt plötsligt ingenting att säga. Konstigt va?
Jag brukar ju alltid ha något strunt att skriva om. (ungefär som det här)
Funderar starkt på att lägga ner skiten, vi får se...väntar än så länge!
Tiden rusar iväg himla fort och på lördag åker vi till sthlm och på måndag så äntligen, äntligen åker vi till NY.
Som vi har väntat. Börjar känna mig lite pirrig inför resan främst inför allt jag har tänkt mig att köpa, det har varit en väldigt snål (om man ser shoppingmässigt) vinter men till NY tar jag med mig spenderarbyxorna. Haha..
Jaha, annars då?
Något nytt?
Nä, inte här heller...förhoppningsvis har jag en massa roligt att skriva om när jag kommer hem från Newan.

Kan inte bestämma mig om jag är på bra eller dåligt humör idag. Ute på morgonpromenaden var jag glad trots att det regnade men nu är jag nog lite småsur trots allt. Skulle mest av allt bara villa ligga inne och se på en bra film och käka en massa godis... istället tror jag att jag ska ta med mig träningskläder på jobbet och springa lite innan jag går hem. Vad tror ni? Det låter som en plan va?!

/Over and out

Jag är beroende!

Än en gång är jag fast. Jag har kommit in i ett beteende jag inte kan bryta mig ur. Vart jag än är ser jag till att jag har med mig den lilla flaskan.... Jag pratar ju förstås om nässpray!! Högst 10 dagarstår det, 10 dagar my ass... Det är ju när man kommer upp kring 10 som man behöver den som mest.
det kanske inte verkar som ett så stort problem, men tro mig, det är det! Tänkt dig själv att inte kunna andas.. har provat den där jäkla näskannan som Anna Skipper hadde men vattnet rinner ju så himla sakta. Jag får ju stå med den där kannan en hel förmiddag. Och resten av dan känns som om hjärnan är full med snor. Nä mina vänner jag behöver en avvänjning. Snart...men jag fortsätter ett tag till!!

Lunchade med Malin igår, trevligt värre när vi skulle gå så hör jag bakom mig hur hon säger - Aj, Jävlar!
Jag vänder mig om och då har hon blivit påkörd av en cykel, haha..sånt händer bara Malin!

idag går/springer vi vårruset med jobbet, det blir mycket trevligt. Jag hoppas på bra väder. Förresten... är det Grays ikväll?? Inte missa i så fall!

Ha en bra dag

Sabbare än blixten...

......går tiden nu känns det som. Allt går bara fort, fort förbi. Fördelen är att allt det tråkiga tar väldigt kort tid men nackdelen är att allt det roliga går ännu snabbare föbi. Det borde gå att snabbspola det tråkiga och pausa det roliga, ha! nu var jag filosofisk nästan som Hanna S (man blir som dom man umgås med)
Har haft bra möten på jobben så jag tror nu att jag kommer få en toppentid hela sommaren igenom (äh va fasen, jag är kaxig idag och chansar på en toppenhöst också)

Helgen som var har jag druckit vin, mera vin, solat, sett en padda, gått på stan, käkat glass och tagit sommarens första dopp! Det var inte så kallt, men vattnet var smutisgt. Inte ofta man badar fast det inte har hunnit bli juni.
 Härligt, härligt


RSS 2.0