Sista april

Inledde dagen med både en springtur, en sväng i tvättstugan och renbäddning. Tänk om jag kunde vara så här effektiv varje dag...vad fint jag skulle ha det då. Men jag känner mig själv och vet att sånna här "il" kommer ganska sällan så det gäller att passa på medan jag har ångan uppe.
Det är strålande fint väder så efter att jag duschat och hämtat tvätten så blir det antingen stan eller solning.
Plånboken skulle må bättre av det där sista men vi får se.
Jag vet att jag är dålig på att lägga in bilder... jag ska bli bättre på det
Ha en bra dag
/så länge

Packet alltså!

Jepp... me and the girls "packet" var ute och svirade i lördags. Gjorde stan osäker på fler än 1 sätt. Så vad lärde vi oss av denna helg tjejer?  Hm.. vad vi eventuellt skulle behöva lära oss och vad som egentligen hände är ingenting vi tar här på bloggen eller hur? Det som hände på schlagern stannar på schlagern. Ha,ha,ha... men jag kan inte säga annat än att ni får mig ha galet roligt alla fall. På både gott och ont. Jag lider fortfarande av sviterna.
Tror att det är pollen i luften också (till och med de!) det klias och jag känner mig snuvig och hängig.....
Nu gott folk har vi en trevlig tid att se fram emot;) I alla fall vi pollenallergiker. Men jag inbillar mig att jag inte kommer att drabbas så hårt denna vår.
I dag så har jag äntligen fått lämna in min bil. Hoppas dom tvättar den också, det skulle behövas för det har jag inte gjort sen jag köpte den. Myggorna sen i somras sitter fortfarande ingrodda fronten....men Jocke sa att dom nog bara kommer tvätta sidan dom lagar och tyvärr tror jag nog han har rätt. Kul då, med en halvsmutsig bil.

I morgon är jag ledig och det känns så himla skönt. Jag tänker spendera dagen med en liten jogging tur, ligga framför tvn och sedan grillning hos Frida och David. Låter som en toppendag eller hur? Är det sol ute tänker jag försöka grilla lite där också..ha,ha,ha...
Nu tänker jag hoppa i säng.
Sov gott

TGIF

Jag vet att jag sagt det förrut men jag säger det igen. Härligt med fredag! Löningsfredag och allt..vad kan gå fel en sån här dag?

Igår när jag promenarade hem från jobbet så såg jag många snygga kläder på både Indiska och Kii. De såg alla fall snygga ut från utsidan så på lördagmorgon är det jag som hänger på låset.
Okej, kanske inte precis då dom öppnar men jag siktar på kring 11 tiden! Det är väl hyfsat tidigt?
Såg något på indiska som likande en klänning jag gått och drömt om i min fantasi. Ni vet, en sån där klänning som gör en drop dead gorgeous! Nu vore väl det kanske för mycket att hoppas på men vem vet? Det var i alla fall roligt att hitta en kläning som liknade det jag tänkt på!
Det som behöver införskaffas inför helgen är alltså en klänning. Egentligen också skor då jag tappat klacken på mina ankelboots men min NY-budget skriker nej, nej, nej.
Det värsta av allt är att jag till och med nästan (men bara nästan) längtar tills vi kommer tillbaka från NY då man inte längre behöver fundera på att spara sina pengar utan jag bara kan sprida dom vind för våg. Då ska ni se att sveriges ekonomi kommer på fötter igen...ha,ha,ha... eller min som blir ännu sämre.

Lev och Må som farfar brukar säga!

Komentarer..

Hm.. jag vet inte om jag ska säga att jag är besviken på er? 4 komentarer...från 2 personer.
Tack Hanna. Tack Elin. Jag visste att jag kunde lita på er.
Fast smaskigt och spännande de vettetusan;)
Men, men jag är tacksam!!

Redan torsdag! Den här veckan har gått oerhört snabbt. Kanske beror det på allt jobb. Det är kanske bra att jobba så mycket som jag har gjort de sista 2 veckorna?
I morgon är det inte bara fredag utan ocså löningsfredag... hurra! hurra! Jag tycker det har gått snabbt till löning igen.
Eller vänta, kanske beror det på att pappa tankade bilen full när jag var hem till Åsele och Hanna skickade med mig matlådor för veckan. Vilken tur jag har va?! Jag menar, jag är ju inte alls 26 år och borde kunna ta hand om mig själv? Men jag tackar och tar emot. Hur mycket som hellst
Jag glömde ju att berätta igår att jag fått en lunchkupong på en resturang av en kund! Så duktig är jag på mitt jobb.

Solen skiner ute men jag sitter inne och ugglar. När jag gick var det redan 8 grader varmt. Vår välkommen.


LillLördag

Går in lite titt som tätt och ser om ni skrivit några komentarer till mig. Det har ni inte...varför inte då? Kom igen, skriv något till mig. Gärna något smaskigt och spännande!
Men det kanske beror på mitt tråkiga bloggande på sista tiden, ska ta mig en funderare om det är de det kan bero på.
Vad säger ni? Jag vill ju förstås bara skylla på att jag har ena lata läsare som inte komenterar men det kanske inte beror på det.
Lilllördag som jag skrev och jag har snart jobbat mellan 08.00-21.00. Hoppas inte någon slags "lagmänniska" läser detta, för det ska visst vara olagligt att jobba som jag gör.
Men härnere där jag jobbar...där gäller inga lagar.
Jag ska passa på att tacka mina vänner som hjälper mig ta bra beslut. Men även dom som hjälper mig ta dåliga beslut. Mer dåliga beslut åt folket! Det tror jag på.
Det ska vara mottot på min lördagkväll;) Då är det än en gång partaj som gäller!! Syster tyckte att nu var det visst dags att skärpa sig..men hon minns nog bara inte hur det var att vara ung. Ha,ha,ha... Jag ser riktigt hur hon spänner onda ögat i mig.

Efter jobbet så ska jag skynda mig till Strand. Där är det Grays som gäller för hela slanten! I love it!!
Sen hem och sova för att göra mig redo för en ny 8-21 dag...
Så nu får ni ta och komentera, så att jag blir glad. Ni vet att en surErica inte är något trevligt att ha och göra med!!

Tisdag!

Bra dag idag! Så känns det i alla fall. Trots mycket att göra och stress på jobbet så känns livet rätt bra just nu!
Fast vänta bara, i morogon kanske det känns helt tvärtom!
har vart på en liten jogg/morgon promenad så nu är jag igång!
Jag har också hittat mitt iksukort. Woho! Erica: 1 poäng!! Det känns bra, så Elin nästa vecka kan vi börja sällskapa där igen!

Det var väl det enda jag hade att berätta. Tror att den här bloggen har börjat bli (börjat?) hemskt tråkig. Ingenting händer. Det är dags att jag gör något åt det. Behöver lite spänning i mitt liv. Men bra spänning.

Helgen...

var mycket trevlig! Skönt att bara få ta det lugnt en helg men det ryckte lite i partynerven igår. Jag är helt klart redo för fest i helgen, löningshelg och allt!
Ska snart ta och hoppa in i duschen och möta Maria på stan för en lunch innan jag börjar jobba, det ska bli trevligt att se hur hon har det!!

Jag, Hanna och pojkarna tog en tur på samhället. Det blev Salig röra, BAs och Kronan, men inga fynd denna gång.


Pojkarna på cykel!


Gott fika på Kronan.


Sen hjälpte jag Hanna när hon skulle göra lingonsylt. Ok, jag rörde om lite grann medans hon var på toaletten så det kanske inte var mycket till hjälp. Men jag underhöll ju mina syskonbarn! Eller hur syster?

Trevlig helg var det i alla fall. Tråkigt att den gick så himla fort. Jag hoppas veckan går fort så att det snabbt snabbt blir helg igen. Visst låter det trevligt?

Ha en bra dag! 

På väg

Nu är jag snart på väg, bestämde mig för en helg i Åsele ändå..det kan jag behöva. En nykter helg och en systers sällskap (och förstås pappas och pojkarnas och alla andras som vill vara med mig) det bådar gott det. Det kommer att göra mig väl. Till både kropp och själ.
Vänta nu? Visst blev det där ett rim? Det är ju underbart vad man kan!

Efter en lång dag på jobbet så måste jag säga att 16 mil ensam i en bil inte känns så kul. Jag har ju tidigare haft tendenser till att somna bakom ratten så hur ska det gå idag.
Nä... vill inte tänka på det. Det kommer att gå bra, jag är jättepigg.

En härlig helg ser jag fram emot. Kanske en tur på Salig Röra... jag brukar ju alltid hitta något litet fynd att ta med mig hem. Undrar vad jag hittar denna gång?

Sen vill jag ju förstås passa på att gratta lillkussen (hon kanske inte uppskattar att bli kallad det..men det är ju vad hon är!) som fyller 17 år idag. Tänka sig, stora damen nu......ha, det låter ju som att jag är 100 år när jag säger så. Tyvärr känner jag mig ju inte en dag äldre än 14!
Men Sandra, ha en superbra dag! Kom och hälsa på vetja!

Over and out

Jobb, jobb, jobb!

Det är så det känns nu, som att jag inte gör annat än att jobba.
Chefen är på kurs i två veckor så då är det jag som håller ställningarna! Tänk... han visste inte vad han gjorde då han gav mig ansvaret över det här stället!
Just nu försöker jag införa bakisdagar! Jag och Hanna S kom på att man borde ha ca 10 bakisdagar/ år som man kan ta ut, precis som föräldradagar! Visst låter det som en bra idé?!
Chefen kommer att bli förvånad då han kommer tillbaka:)
Räknade också ut att jag jobbade 23 timmar extra under dessa två veckor. Det skulle jag aldrig ha gjort för genast kändes allt mycket mycket jobbigare.
Jag är ju i grund och botten en mycket lat människa!

Men tack och lov har man snälla kompisar som hjälper.. som idag kommer Strand (kanske är bättre att jag kallar henne det än Hanna S, det är ju så jobbigt med alla dessa Hannor) med middag till mig på min 30 min långa paus. Snällt va?
Det är vänner det!

Jag vill också passa på att gratta Patrik på sin namnsdag! Nu vet jag ju inte om han läser min blogg...
 men Sandra och moster gör ju det ibland så ni kan väl hälsa?!

Ha en bra dag mina vänner!!

Ps...ser texten konstig ut idag? det gör den för mig nu.... men jag vet inte vad jag har gjort. Tryckte på en knapp å sen blev det konstigt... och en sån har man lämnat ett helt företag åt!!

Ännu en dag i paradiset!

Kommer ni ihåg? Så brukar ju Sally säga, alltså Sally Santesson på tv.
Det var bra skit det!
Jag fick en dvd av Elin med henne när jag fyllde år men tyvärr kan inte min dvdspelare visa den:( Dåligt tycker jag.

Nåja, tillbaka till paradiset.
Solen skiner idag och det verkar som att vi går ännu en dag närmare vår. Härligt!

Käkade smörgåstårta hos Elin och Andreas igår, jag har dock blivit lite dålig på att ta med mig kameran..måste bli bättre på det!
Och nu när onsdagen är här och man börjar återhämta sig från helgen så kommer man till frågan...vad händer i helgen??
Det är inte alltid så lätt att bestämma sig för det hörni, speciellt inte när man är så velig som jag!!
Nåväl...vad är veäl en bal på slottet??

Ha en bra dag!!
Och är du min vän...skicka mig många sms under dagen!!

God morgon världen...

...vilken underbar dag!
Eller nått?
Vad säger ni mina vänner, blir det här en bra dag?

Har återigen haft en lång återhämtningsperiod därav det dåliga bloggandet men nu ska det bli ändring på det!
Påsken var trevlig dock alldelses för kort.
Här kommer lilla sammanfattningen.

familj/vänner
grilla
dela säng med pojkarna (E o V förstås!)
godis
god mat
skoter och solsken (två saker som passar ypperligt tillsammans!)
bar safaltsväg, mycket bra när man har bråttom hem!
drinkar
drinkar
drinkar
dans
bakisdag
pizza
nip/tuck
godis

var det något mer? Nej jag tror inte det!
Men skönt var det i alla fall att få vara ledig. Längtar redan till helgen!

Ikv'äll blir det visst tårta hos Elin och Andreas! Gott!
Ha en bra dag mina vänner!

Skärtorsdag

Ledig idag! Gissa hur skönt det känns! Nu känns det som om jag återhämtat mig från helgen. Trevligt varé!
Här kommer lite bilderöver vår helg. Tyvärr var det inte många som ville vara med på kort.
Men jag tycker ändå att dom här sammanfattar helgen ganska bra!


Lunch fredag! Det regnade hela helgen och vi såg knappt något fjäll...men vad gör det i goda vänners sällskap?


Vi spelade mycket kort! Poker ibland, jag förlorade och Hanna vann!


Till kortspelen, nip/tuck eller annat vi gjorde blev det mycket vin och goda drinkar!!


Idag åker jag och mamma till Åsele. Det känns skönt att få spendera påsken där, tillsammans med familjen!
Men min påsk blir lite delad. På lördag åker jag hem för en partypåsk. Jag kunde ju inte tacka nej till en fest eller hur?

Så nu är det dags att packa,måste hinna på strömpilen innan vi åker.

Glad Påsk mina vänner!

Facebook

Som ni vet, i alla fall ni som känner mig, så är jag ju ingen flitig användare av facebook. Tror på något vis att det skapar ett sjukligt beteende, men det kanske säger mer om mig än resten av världen som håller till på FB.
Trots detta så kan jag ju inte undvika att ibland gå in där... och allt jag har att säga för tillfället är:
What? Minns jag så fel?...eller kanske snarare, Var jag så full??

återhämtning sen borga

Dålg uppdatering här på bloggen. Jag måste säga att jag fortfarande håller på att återhämta mig sen helgen i borgafjäll.
Det var utomordentligt trevligt. Dåligt väder, såg knappt något fjäll men desto mera vin blev det.
Efter några dagar med 6 personer så måste ja erkänna att min egen lägenhet känns tom. JAg som alltid trott jag var en ensamvarg och gillade att vara själv. Uppenbarligen hade jag fel. Jag behöver folk omkring mig, hela tiden!

Nu håller vännerna ppå att försöka övertala mig för fest på lördag...lovar mig sprit och gröna skogar. Och jag tror tametusan det fungerar!!

Dags att hoppa i säng. Men nu vet ni att jag lever. Uppdaterar när jag har mer inspiration, något nytt att berätta eller kanske en bild eller två!

/Så länge

Jag ljuger så tungan blir svart!

Jag försöker i alla fall. Det är ju trots allt 1 april idag och då ska man ljuga.
Brukar aldrig komma ihåg den här dagen men idag så blev jag påmind på radion så nu är jag beredd.
Jag ska inte tro på nått du säger idag!
Jag började i alla fall min ljugarbana med att skicka ett sms till Hanna S där jag skrev att jag ramlat och brutit armen, så jag kunde minsann inte följa med till Borga.
Hon svarade med att hon brutit benet och hjärnan rann ut... ok, det funkade visst inte så bra.
Fortsatte med att skicka samma sms till Malin. Efter en stund så ringde hon tillbaka och lät ganska orolig, jag tyckte så synd om henne så jag erkände på en gång att jag hittat på.
Stackars lättlurade sate. Malin är faktist den enda som går på mina skämt. Jag är så otroligt dålig på att ljuga så i de flesta fall så börjar jag skratta redan innan jag har hunnit berätta klart. Men Malin har jag tillochmed lurat på att jag var gravid. Den ni!
Jag är i alla fall nöjd, så otroligt nöjd!
Nöjd men också sliten. Jag har inte återhämtat mig sen lördagen än. Helt otroligt nu dröjer det enda till onsdag innan man börjar känna sig som en människa igen.
Jag vill inte veta vad det tyder på....

Förresten jag och "gänget" (ni vet, dom jag hänger med...förutom Malin!) ska till borga i helgen.
Åka längdskidor, jepp ni läste rätt! Sola, slappa, äta gott men framför allt dricka gott:)
Avundsjuka?
Det skulle jag vara om jag var ni!!

Ha,ha,ha...

Ha en härlig dag!

RSS 2.0