Alive!

Hejsan hoppsan, trodde ni att jag försvunnit för gott? Så lätt blir ni minnsan inte av med mig:)
Har haft ett par underbara dagar (par och par, det blev ju nästan en vecka) där jag han med både mys och utgång. Åsele bjöd på Vintermarkand så det blev både pimpling, godishandling och utgång. En riktigt bra vecka.

Idag började jag på mitt ny/gamla jobb, jag tror det kommer att bli bra det här, herregud vad trevligt det var att se alla igen. Tänka sig att jag har arbetskompisar nu! (som jag också får se)

Nu ska jag dra iväg och träna, kanske blir det beach 2010 trots allt.

Ha det bra:)

När man tänker tillbaka

Så var det dags, sista dagen på jobbet är gjort. Det känns både obeskrivligt bra men samtidigt lite vemodigt och tråkigt att behöva lämna över "mina" kunder till någon annan. Nåväl, jag har gjort rätt val och jag är övertygad om att jag kan komma att jobba på ett likanande sätt i framtiden.

De sista dagarna har jag funderat och tänkt igenom den tid som varit, den är blandad med både tråkiga men framför allt glada minnen över allt jag gjort. Och det jag åter och åter kommer igen till är, herregud vad bra jag är! (Det här blev ett riktigt skrytinlägg)
När jag tog det här jobbet hade jag ingen aning om ATT jag skulle, eller KUNNA klara av allt jag gjort.
Det mesta har jag funderat ut och fixat alldeles själv. De rutiner och sturkturer företaget nu följer har jag skapat!
Jag har faktiskt aldrig tidigare tänkt på mitt jobb på det här sättet (förrutom nu den här sista veckan)
Sen ska vi inte prata om jobbet jag gör med kunderna, det som det faktiskt går ut på, jag blir tametusan chockad över mig själv och hur bra jag är!

Nu var det här inlägget inte tänkt att handla om min egen självgodhet utan jag ville mer påpeka att jag (och säkert många med mig) inte inser och uppmärksammar det arbete jag gör. Jag tycker vi alla ska bli bättre på det och ge oss själva mer beröm.

När jag tänker igenom allt jag gjort så känner jag inte längre att det finns några hinder för vad jag kan göra. Om det är något jag inte kan så får jag väl ta reda på det.
Inom tid så listar jag ut det.
Jag tror det är en nyttig erfarenhet att känna att problemet framför mig måste JAG lösa, det finns ingen att fråga, lösningen måste komma från mig.

Jag och Lisbet på jobbet

Så vem vet vad det ska bli av mig nu? (för jag kan ju uppenbarligen allt).
Jag tror absolut att det måste vara någonting där jag får bestämma, jag tror jag väljer borgmästare!
Klubbat!
Tack Hanna för idéen! (Hon tyckte att jag behövde en dommarklubba till mina beslut, så jag måste väl skaffa mig en sådan)

Hoppas ni alla får en superbra helg

Vin och fimkväll




Igår drack jag och Hanna vin, såg film och snackade om allt mellan himmel och jord. En mycket trevlig kväll
Såg bla Allt för min syster (hette den då?, den med cameron) och gösses vad tårarna sprutade. Det var en riktigt bra men sorglig film, ingenting att se im man är sugen på att skratta.



Lite suddiga bilder från min kamera men det får gå ändå


Vad jag önskar mig just nu


Att solen jobbar på lika bra som den gör idag, värmer och smälter bort all snö.
Ett par coola glasögon, jag tycker att glasögon är grymt snyggt och önskar att jag behövde det själv. Jag kanske får prova med ett par solglasögon istället
En härligt snygg sommarklänning, att få dansa i under varma sommarnätter.
Turkosa tapeter med fåglar på, det har jag sett att det finns och de var så hiskeligt fina att jag drömmer om dom varje natt.
En ny kamera som tar finfina bilder
Ett stort party med de finaste. Kanske en temafest, gärna 50-tal eller något annat trevligt.
Nylackade naglar
En fruktsallad med passionsfrukt. Hannas och min nya passion:) Hur har vi tidigare kunnat äta fruktsallad utan just den frukten?
Varför inte en champangefrukost? eller lunch? eller middag?
En filmkväll, det ska jag ha ikväll. Den blir fin.
Fortfarande drömmer jag om långt, långt hår
En kram och en puss skulle vara mysigt
En dag på stranden, bästa stället att spendera en sommardag
En trevlig secondhand butik där jag kan göra en massa fynd, hårspännet från Salig röra är fortfarande en favorit.
Snygga skor, gärna partypumps som jag kan svira i nätterna långa men också träskor, det har jag velat ha ett bra tag nu.
En resa till ett spännande land

Det här drömmer jag om, vad drömmer du om?


Kanske jag kan ta 3Dglasögonen istället? Vet inte varför jag har dom kvar, har inte kommit mig för att slänga dom bara.


Jag blundar och låtsas att jag ligger där, på stranden alltså. Gör det ni me!

Edvin

Kom på att jag måste ju fira Edvin på hans namnsdag!
Grattis! Grattis!


Herregud, idag är jag på g. 2 inlägg under samma dag, eller beror det bara på att jag har ett sånt kort minne?
Här är vi i alla fall och testar pojkarnas skoter. Jag fick också prova, Viktor sa senare på kvällen att jag vann pris för att jag stegrade med den. Jag ville ju inte gärna berätta att det berodde på min tyngd, han kan gott få tro att det var nått väldans avancerat jag försökte mig på.

Här kommer lite fler bilder sen helgen







Nä, dags att gå ut på den där promenaden nu!
Hoppas ni får en bra dag

Torsdag 11 mars

God morgon! Solen skiner ute och det är snart dags för en morgonpromenad. Känner mig lite förkyld och har lite ont i halsen men jag försöker ignorera det så gott det går.

Gårkvällen bjöd på många skratt och tokigheter, jag vet inte vad jag och Hanna fått i oss men vi skrattade åt nästan allt vi gjorde! En härlig kväll.
Vi myste med liet kaffe och fruktsallad, det är så en onsdagkväll ska spenderas


Im back!

Nu är jag tillbaka på jobbet igen och passar på att skriva ett sånt här lite tråkigt inlägg utan bild. Jag tycker bilder är roligast.
Jag har haft några (3) lediga dagar och dessa har spenderats både i Åsele och här i Umeå med syster och pojkarna.
Jag har blivit firad en massa dagar, ätit hur mycket tårta och kakor som helst och öppnat mängder med fina paket. Tänk vilken tur jag har.

Jag måste erkänna att nedräkningen har börjat. Nedräkningen inför mitt ny/gamla jobb. Det är bara (om jag inte räknar den här veckan) 2,5 vecka kvar nu!

Och idag, som vanlig på en onsdag så startar också nedräkningen till helgen

/over and out

Hurra! Hurra!

Vilka härliga 2 dagar, 3 om man räknar med helgen. Igår var det ju (tror inte någon missat det) min födelsedag! och idag är det kära systers, grattis.



Gårdagen började med frukost hos Hanna, hon hade klivit upp tidigt och gjort scones, smothie och en massa gott. Hon vet hur en födelsdag ska firas! Tänk att man har sånna goda vänner.

På kvällen kom alla till mig och vi firade (igen) med smörgåstårta och chokladbollar, tack alla för att ni kom. Kvällen slutade med nya avsnitt av Grays, så jag vet inte hur dagen kunnat blivit bättre.

Ikväll åker jag och mamma till Åsele och fortsätter firandet där. Edvin vill ha kalas så vi ska visst fira imorgon. Han är inte dum den där Edvin, han vet hur moster vill ha det.

Hoppas ni får en bra dag. Nu är det dags för mig att packa färdigt och slå in presenterna till min syrra.

Over and out
/erica

dagen före..

Jepp, nedräkningen har börjat. Imorgon fyller jag nämligen är!
Tror bestämt det var hela 27 stycken. Oj, oj, oj...ålderskrisen närmar sig med stormsteg.
Inte för att jag är missnöjd med mitt liv på något sätt, utan mer för att jag trodde det skulle vara annorlunda.
Skulle man inte känna sig väldans vuxen och mogen när man närmar sig 30-års åldern (det gäller bara att inse, jag får nog inte räknas till 20åringarna längre!) Mitt liv är nog så långt ifrån vad jag trodde att det skulle bli när jag var liten.
27, då närmar man sig ju graven.
När jag och Elin var små och lekte med barbie så gifte vi oss alltid när vi fyllde 18, efter giftemålet (och barnen som kom tätt därpå) så var leken slut. Slut på det roliga, som där innefattade fin bröllopsklänning och fest.

Jag skulle inte berätta alla mina barbiehistorier utan ville bara visa på att det var så jag trodde livet skulle vara, man fyllde 18 och sen var man vuxen, med allt vad det innebar.
När kommer visheten, klokheten, lugnet? Den kanske följer med erfarenheten vi skaffar oss, som kommer med tiden? Men jag måste ju säga att jag känner mig rätt erfaren, haha!

Men jag ser med barnslig förtjusning fram emot min stora dag! Vi startade kalaset redan i lördags då det var fest hemma hos mig och utgång på AllStars. Oj, jag hade glömt hur länge man kände sig hängig efter en fest. Både söndagen och måndagen är ju bara att glömma, de dagarna gick i trötthetens dimma.
För mig blev det en rätt tidig kväll (jag missade den planerade efterfesten) Men om två helgen tycker jag vi gör om och gör rätt!
Vad säger ni tjejer? Är ni på?

RSS 2.0