Onsdagmorgon.

Mitt iveckan nu! Igår var jag på en riktigt bra föreläsning, handlade om motivation, mål och personlig utvecklling. Den jag många tankeställare som jag nu ska försöka ändra på. Ovanor som vi har kanske inte alltid är lätt förändliga men bara viljan finns. 
Ni kan inte gissa hur trött jag är, i och för sig är väl det inte något ovanligt på här på morgonen (jag brukar ju piggna till sådär vid lunch!) Men det skulle vara skönt att vara riktigt morgonpigg. 

Frida och jag har bokat konventet så i november åker vi till sthlm, det kommer bli riktigt kul!

Ha en bra dag 

Bra helg!

God morgon eller god dag kanske passar bättre!
Helgen har varit riktigt bra, det här med vardag känns inte så jobbigt trots allt. För det är ju himla skönt att få ha den här riktiga helgkänslan.
Vi tog förstås en riktig utgång och jag måste ju erkänna att när jag och mina kompisar gör nått så gör vi det ordentligt! Eller hur tjejer?


vi inledde partyt med Sangria, tjejdricka har jag visst fått höra att det är...men gott var det!





Så här fina var vi! jag vet inte riktigt vad jag gjorde för min på det här undre kortet men jag kan ändå tänka mig att dett var än av mina bättre miner den kvällen.

Kvällen fortsatte mot TC och mer drinkar.
Tack Frida för dansen...ha! thats my story and im stickning to it! Det var bra i alla fall.
Även söndagen började bra (trots huvudvärk) och avslutades med grillning på Nydala.



Lovely!

Hoppas på en lika bra vecka nu!

TGIF

Fredag igen! Härligt när det känns som om dagarna bara susar förbi. Jag tror att jag börjar komma tillbaka till mitt gamla glada självt igen! Livet och framför allt hösten börjar att se ljusare ut.

Jag och Elin T har kommit igång med träningen igen, ni ska se vilka fasta fina kroppar vi redan fått.
Lördagkvällen kommer spenderas ute med några av mina favvotjejer. Vi har redan bestämt att kvällens dryck blir sangria så vad kan bli fel av det?
Jag och Frida har också bestämt oss för att åka på träningskonvent i sthlm i november. Jag längtar redan till Jenny Widegrens pass "Booty" Det kommer bli så kul.

Se vad lite härlig planering kan göra för humöret, kanske har det något att göra med att det är fredag också. Haha, jag kanske inte alls är såhär glad på måndag?!

Vad annat? 18 vecker till jul. Det plågade jag migsjälv med när jag var lite deppig.
För tillfället känner jag mig annars så härligt romantisk och lite (mer än vanligt) löövesick!
Varför? Jo, jag lyssnar på talbok, nämligen Twiligt och oh my lord vad den är bra! Gillar ni romantik...gränsöverskridande kärlek...då är det här något för dig. Lite svårt att förklara hur bra den är.

Ja okej, jag kanske är lite sen men hur kunde jag veta att det skulle vara så bra när Hannas svar på om den var bra var:  - Jo, den var okej, men han är ju riktigt snygg.
Iof så skulle bara det faktum att få titta på en snygg kille gjort att jag borde sett den för längesen men jag trodde det var en dålig, konstig film.
Tack Elin för att du visade mig himmelriket!
Haha..ja, det verkar ju bara vara jag och Elin T som fortfarande trots 26års ålder beter oss som små 14åriga flickor när det kommer till kärlek.
Lovely. snart klar med första boken!

Nu mina vänner tycker jag att ni ska ha det en riktig toppenfredag. Det ska jag (funderar fortfaraden på om det blir pump eller vilodag!)

/Over and out


Vart tog sommarn vägen?

Tycker ni att jag tjatar om detta? Att jag allt för länge haft en alltför negativ ton här på bloggen? Jamen sluta läs då, för det verkar inte bli bättre idag.
Idag är det...hör och häpna 11 grader varmt ute! I solen! Huga, undrar hur varmt det är i skuggan? Jag som trodde att augusti hörde till sommaren.

Nåja, jag är trots detta på ganska bra hömör idag. Har mycket att göra på jobbet så det känns som om dagen kommer gå himla fort.
kära syster hade en idé om att jag skulle ha något som kallades "veckans tanke" här på bloggen...(ja, jag vet. Vart får hon allt ifrån?) Och för att göra henne nöjd då kommer här en:
Hur kommer det sig att trots att man lägger sig i tid så är man alltid trött när väckarklockan ringer?
Hm.. jag vet inte om det var en sån här tanke hon hade tänkt sig, tror hon förväntat sig nått lite djupare. Men det var det här hon fick.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet, innan dess har jag en viktigleverans att göra. "Vovvi" måste nämligen tillbaka till Viktors ägor. Mycket viktigt.

Ha en bra dag

Härlig helg

Första veckan är gjort och snart också första helgen, herrejösses vad fort tiden går.
Och vem kunde veta att min höstdepp kunde botas med en tur på stan? Jepp, jag blev glad igen när jag såg allt fint det fanns att handla! Kanske bara deprimerad över att pengarna inte räcker..haha, det ska alltid vara nått!

Dagen spenderades i stan där jag fyndade en snygg klänning, för är det något jag behöver i klädväg så är det ju definitivt en klänning. Den gjorde i allafall gott i själen.
Efter det blev det loppis på umedalen där syster övertalade mig att köpa 2 vita pinnstolar för (hör och häpna) 10 kr st!
Det kan ju också ha att göra med att  2 av mina gamla stolar (trots gedigen lagning) helt enkelt rasade ihop i morse då Viktor satt på dom!...tur att ha inte skadade sig.
Ha! jag får väl ha dom här stolarna tills vidare, men jag har fått ett otroligt stort inredningssug, beror det på hösten kanske?
Jag fyndade också en svart skinnväska för 20 kr. Ett bra köp!
kvällen spenderades på bio vi såg En sommar med Göran! Den var rolig!
Imorgon blir det loppis igen, denna gång på nolia. Sedan åker syster och pojkarna hem!


Jag och pojkarna påväg på dop i Risbäck tidigare i sommar. Precis som moster så posar dom bra!


Tillbaka till verkligheten!

Tänk att 5 veckor kan gå så himla fort! Hur har det hela gått till?
Nåja mycket bra har jag haft det. Och tänker man tillbaka så har jag hunnit med ganska mycket också, både aktiviteter och att slappa.
Idag är man tillbaka på jobbet. Startade dagen med en morgonpromenad och snart är det dags att börja. Kanske jag ska gå en sväng på stan först..säkert finns det någonting att handla!

Läste ett gammalt blogginlägg från maj där jag skrivit massa saker som jag längtade till...vet ni vad jag längtar till just nu?
Ingenting! Det måste fixas, snart!

En av sommarens höjdpunkter  var ju helt klart NY så här kommer lite bilder!




Haha.. vi hade galet roligt! Vad säger ni brudar...när är det dags igen?

Ha en bra dag

Sista veckan...

Då har vi sakta men säkert rullat in på sista semesterveckan. Hugaligen är allt jag har att säga. Ge mig 5 vecker till...snälla? 
Dagarna spenderas för tillfället i Åsele, härliga dagar med pojkarna. Det är bra, dom håller mina tankar borta från hösten ett litet tag till. Men jag måste säga att den blir väldigt påtaglig när jag går hem till pappa på kvällen. Det är väldigt mörkt och här i åsele så har dom inte tänt någon gatbelysning ännu. Läskigt värre.

Ja vad säger ni mina vänner? Är sommaren slut nu? Vart tog den vägen? Vad har vi gjort? Jag tror att jag måste tänka igenom det här någon kväll för jag är övertygad om att jag gjort mycket mer härliga saker än jag idag kommer ihåg.

På torsdag bär det iväg mot Umeå igen, denna gång med pappa och Eva.

Vad säger ni tjejer...blire utgång i helgen?

Jag kan inte bestämma mig... kanske sommerens sista, eller höstens första.

Sen tycker jag vi bokar upp en massa roligt i höst. Stor planering på gång.


Over and out


RSS 2.0