NU!

Tycker det är dags för ett nytt inlägg. Jag har ju vart lite lat på den fronten, men vi kan väl skylla på att det inte är så mycket som hänt. Har väntat in sommaren och nu verkar den äntligen (ta i trä!) ha kommit.

Ikväll har jag och de mina (Malin, Frida, Hanna, Elin T) var och käkat. Vi satt på uteservering och njöt av den goda maten. Efterrätten var något av det godaste jag ätit och jag kan lova att det blir fler besök i sommar. Tyvärr tog jag inga bilder, så jag kanske måste tillbaka bara för den sakens skull.

Livet känns rätt bra nu måste jag säga, idag är första dagen jag riktigt kunnat njuta av sommaren och för det antar jag att jag får tacka mina friends <3
Visst har man tur att få somna på natten efter positiva och uppmuntrande sms av de som känner en bästa.
En sådan dag f
då man känner sig lite fånig, dum och otillräcklig så behöver man vänner som gör en glad igen, och som får en att se saker från ett större perspektiv. Faan ibland räcker det ju att säga att man är snyggare, aven det kan hjälpa :) Haha!
Ifall jag inte säger det nog ofta, Tack för att ni finns! Tack för att ni gör mitt liv så jävla mycket roligare och mer spännande. Tack, tack, tack. Var vore jag utan er? Förmodligen helt (ännu mer) lost in this world!



Såhär fint var det när jag var ute och sprang för någon vecka sen (det här ska vi minnas till vintern!)
Var och sprang igår också, bara en kort runda men sprang fortare än vanligt! Det känns ju kul att man kanske faktiskt blivit lite bättre.

Nu ska jag ta och kika på nyaste avsnitten av The Hills och The City (håll tummarna för att det funkar idag!)
Vardagslyx på hör nivå.

Lev och må mina vänner.
/E


Nordic rock!

Hej hopp, redagn onsdag. Gisses vad dagarna går fort. Man hiner ju precis återhämta sig från helgen så är det dags igen:) Men jag gillare!

Jag hade besök av Sara och LIsa från Åsele i helgen och vi hade det så mysigt så!.
Nordic rock stod på tapeten (en slags rock festival) men vi han med lite annat också!

När dom kom på fredagen så stod middagen på bordet (aja, inte riktigt!) och vi satte oss för att äta och dricka gott:)





Pannacotta till efterrätt, tillsammans med min favorit, kaffe med baileys (och här grädde).


Gjorde hallonmojitos! Drinken (eller själva receptet) snodde jag från Elin T, men vad gör väl det? Gott vare i alla fall. Och vips blev jag utnämnd till drinkansvarig på marknan!

På lördagen gjorde vi stan, följt av middag på Sjöbris (måste hälsa kenneth och tacka!) sedan hem en sväng för att ta på oss mer kläder, peppa musik och senare Nordic rock för att se Europe!




Lite matbilder! Entrecot till varmrätt och chokladmoussetårta till efterrätt. Mycket gott var det och mätta blev vi!








Såhär kände jag mig på söndagmorgon, haha! Jag kände mig supertrött medans brudarna kände sig utvilade och redo för att återvända hem:)

Tack för en supertrevlig helg, det gör vi om tycker jag!

Ps.. vad tycker ni om denna bild som min nya profilbild på FB?

Haha...ja, vad ska man säga?!

Ha det bra, nu träning:)

RSS 2.0