Rosé på kylning.

Lördag igen och ni vet gott folk vad det innebär? Party förstås! Partaj är vad som gäller för kvällen. Nu låter det som att det enda jag gör är att parta men jag tycker mig minnas någon hemmahelg för ett tag sen... någonstans :) Haha, men ett av det roligaste på sommaren är ju faktiskt att få gå ut med sina vänner och bara ha skoj. Och det tänker jag fortsätta med tills den dag jag dör!
Nu verkar inte vädret vara på vår sida, men vad gör det. Vi får skina som solen ikväll.

Som ni kanske förstod så var det inte jag som skrev förra inlägget, det var Hanna (inte syster förstås) hon har ju inte längre någon blogg, så hon måste låna min lite då och då. Trevligt med andra ord än mina kanske?

Tidigare i veckan blev jag och Malin utbjudna till Kias stuga för en god middag. Stugan ligger på en ö utanför Holmsund så vi tog bilen och åkte dit.
Vi blev bjuden på hemmagjord pizza som vi åt tillsammans med Kias familj i deras utomhussalong!


Ja, jag vet att det är ett really bad kort men ni får ju en liten bild av hur det så ut.


Ebba var med. Hon sprang runt som en galning och både badade och kröp under huset.

Sen fick jag göra nått som jag har tjatat om hela sommaren, nämligen paddla kanot. Kias pappa kom på den goda idén då det var en sådan vacker och lugn kväll.


Tada! Se hur jag knappt kan bärga mig! (Jag tror att min konstíga pose visar på det)


Vackert värre!


Eftersom att ingen av oss gjorde oss särskillt bra på kort denna kväll så visar jag ännu ett till mindre bra kort på mig. Bättre det än att "hänga ut" mina polare, det skulle inte vara speciellt snällt va?! Nåja, Malin blev ju bra men vad är fel på min rygg liksom!



Nu är det dags för mig att ta en liten promenad innan jag ska börja laga mat. Ikväll använder jag mig av mina husmoderliga kunskaper (vilka? undrar ni säkert!) och bjuder Malin och Kia på middag. Inget fancy, bara något enkelt jag rör ihop. Min plan är att bjuda på en väldigt stark välkommstdrink så glömmer dom hur maten smakar.
Se där! Ett väldigt användbart tips från mig till dig.

Ha en bra dag.




Och.

Allt vi vill ha är inte rosé och bara fötter. Ibland är allt man vill ha, mindre. Färre, saker. Mindre runtom, mer, inuti. Oftast vet man ingenting. Det är så lätt att släppa allt när man kan ta åt sig något annat, för att man ersätter något med något. Men sen känns det ändå inte bra för man tror att man ersatt något som inte kan ersättas. Det är inte alls konstigt att vi blir sköra. Idag kom Erica på ett nytt ord, mellanganska. Jag föll för det. Ord som inte innan suttit ihop bildar ord som känns. Vi gör mellanganska till en fin plats tycker jag!  Och sommaren är inte slut, men det är lätt att ordet 'slut' fastnar i folks hjärnor. För att saker fastnar så lätt i hjärnor som inte vill att saker ska fastna, där. I sommar ska vi vara glada och göra det som faller oss in utan att planera sönder. I höst ska vi göra samma saker fast annorlunda. När man säger att saker tar slut blir det mer ledsamt. Man märker att saker inte längre är som dom var, det räcker. Punkter är onödiga, men på något sätt behövs dom för att saker/händelser inte ska flyta ihop. Vi själva fungerar som den elektromagnetiska kraften. Det räcker att vi fungerar.

 


28 juli

Trodde det var ett stort skämt när väckarklockan ringde i morse. Typ, vem väcker mig mitt i natten? Men inget skämt var det utan idag har jag förbrukat de semesterdagar jag haft. Trots att jag bara haft 10 semesterdagar så känns det som en evighet sen jag var på jobbet. Kommer dom ens att minnas mig? Haha.
 Tänk vad mycket som kan hända på 10 dagar! Att känslan "det här är början på sommaren" kan förändras så fort? Nu känner jag mer "Hur kunde hösten komma så tidigt" Ni vet att jag är lite känslig med det här med hösten så jag hoppas att jag har väldigt fel. Och att det kommer att bli väldigt mycket sommar igen!

Min semester böjade som den nästan alltid brukar med Åsele markand, ett stående inslag som alltid är fantastiskt! Årets marknad flög förbi (säkert som den alltid brukar) och avslutades med känslan av att allt gick för fort.
Dagarna har fortsatt med kvällar på uteservering, med ett drinkglas i handen på ett dansgolv, dagar i soffan med en god bok, parkhäng och annat som hör ledigheten till. Härliga dagar, det enda jag saknar är dagar på stranden. Under mina lediga dagar har vädret inte precis värt tipptopp, men jag hoppas på bättre så att man kan åka dit på helgen.


Jag och Elin fyller på depåerna på öltältet!

Nu är det dags för mig att gå, ikväll väntas middag med Kia och Malin, före det måste jag hjälpa mamma lite och sedan städa. Pappa och Eva kommer i morgon och då vore det trevligt om allt var UA som syster brukar säga.

over and out
/e

En cykeltur

I helgen tog jag och Elin en cyckeltur till Klabböle för att lyssna på en 60-tals konsert. Det vår så underbart härligt.
Turen dit var helt magisk och jag njöt av både utsikten och det fina sällskapet.







Fint, man glömmer lätt att man har allt det här fina bara runt knuten (i alla fall jag, som bor nära) det är lätt att tro att man måste åka iväg långt för att njuta.

Konserten var mycket bra och de som sjöng var otroligt duktiga. Är det något jag skulle vilja kunna så är det att sjunga bra. Det skulle vara nått det! Tyvärr fick jag inte den gåvan, jag fick ju så mycket annat...haha!



Kvällen avslutades med en spontanutgång på TC, kul och med mycket folk.
Lördagkvällen avslutades också där, då var jag klädd så här... (Se, ett rim!) Haha




Se, som värsta modebloggaren eller nått. Trevlig helg hade jag i alla fall men nu ser jag fram emot den nästa.
Drickat är inhandlat, pengarna uttagna, kläderna packade (nästan) så på torsdag åker jag och mamma till åsele, äntligen, äntligen, äntligen är marknaden här. Wohow!


Vilken dag!

Vilken härlig dag jag har haft.
Idag kan jag inte säga annat än att livet är fantastiskt.

Jag har vart ledig idag och solen strålade på himmlen när jag klev upp. Då min termometer visade 38 grader inomhus så beslutade jag mig för en tur till stranden.
Efter lite inhandling av förnödenheter (jordgubbar och tidning) så bar det iväg mot Bettnäs.
Åh, vad härligt! Det här är livet tycker jag.



Jag hade en riktigt fin dag med tidningsläsande, talbok och sommarens första dopp! Det var isande kallt men härligt.

Nu har jag precis kommit hem från en jobbig men välbehövlig joggingtur (jag vet egentligen inte om det klassas som joggning, jag kanske mer lunkar fram men ni fattar) och jag hade ett härligt gäng vänner med mig, flugorna! Jag tror minnsann att det var samma jävla fluga som flög runt mitt huvud hela rundan. Fy faan!


Var tvungen att stanna och ta ett kort under vägen.


Syster! Hälsa Jocke vilken fin tisha jag sportade i! Se vilken fin reklam jag gör när jag är ute och springer! Nu blir han glad va?!
Fick ju som denna t-shirt som lön för mödan när jag hjälpte dom måla.

En strålande dag!

/erica

Midsommar

Ja, jag vet att jag är lite sen med det hela men min kamera har vart gisslan hos Elin T så därför har jag inte orkat blogga nått om det.
Midommar var precis så härlig som jag trodde att den skulle vara. Vi hade supertur med vädret och kunde inviga sommaren med att sitta ute.

Här kommer lite bilder.


Middagssällskapet











Supergott! Supertrevligt! Som vanligt

/erica

Som semester.

Åkte på en liten snabb visit till Åsele och det kändes precis som att sommaren var här. Vädret var strålande och sällskapet likaså! Nu är livet precis så härligt som det ska vara!

Solen sken redan när jag steg upp och att kunna sitta ute i linne redan vid frukosttid är väl ingenting vi är alltför bortskämda med. Vi tog en fika på kronan, gick i några affärer och bara njöt.


Pojkarna lekte med denna vattengrej och jag var ganska sugen att kasta mig på jag med! Haha,

Jag han med en middag på grillen men pappa och en snabbis på snurrgubben.


Vi lekte en stund innan vi gick hem och såg på Avatar, pojkarna tyckte den var lika bra som jag! Tänk att dom börjar bli så stora att vi kan titta på samma filmer (eller är det jag som är barnslig?)

På lördagen han vi med den vanliga turen på Salig röra, en annan loppis och en tur till ankdammen innan det var dags för mig att åka hem för att jobba.
Jag åkte till Åsele från torsdagkväll till lördagdag men jag kan lova att jag inte ville åka hem. Det kändes precis så där härligt och ljuvligt som det gör på sommaren och hade det inte vart för mitt jobb så hade vi kunnat ta oss en tur på aktion också.
Vi får hoppas att det blir en annan gång


Söta ankor som blev övergödda med limpa.

Hoppas ni har lika underbara dagar som jag. Och som det ser ut på yr.no så ska det hålla i sig (yehy)

Over and out/ E

RSS 2.0