Redo för kvällens äventyr

Ikväll är det dags för middag hos Elin och Andreas! Det ska bjudas på 3-rätters och sedan blir det förhoppningsvis utgång!!

Tog en snabbis på stan och köpte nytt nagellack, tröja och annat smått och gott så jag tror att jag är redo för allt som kvällen kan leda mig in på.
Jag ska ta med mig kameran och hoppas att någon vill (förrutom mig) vara med på kort.
Det känns skönt att vara piggare men jag märker att förkylningen förtfarande har mig i sin famn...
Tror att en utekväll bara kan göra mig gott:)


Lägger upp ett kort på värdparet sen vår alla hjärtansdag middag!

Ha en bra kväll alla!..

Fredagsfrisk:)

Hello vänner och fiender!
Nä, tror inte jag har några fiender, men har jag det så hej, hej på er med!

Härligt med fredag och jag mår lite bättre så det känns toppen. Köpt vin till morgondagens middag och har (hör och häpna) köpt en julklapp till syster yster. I år är jag ute i god tid.
Det skulle vara skönt att hitta på julklappar i tid så att man sen bara kan gå och njuta av advent. För det är en tid jag faktist ser fram emot. Denna jul ska jag också ta och sy julgardinerna jag köpte förra året. Pappa och Eva skulle komma och bo hos mig en helg och då ville jag ju förstås att det skulle vara julpyntat, så jag hängde bara tyget över gardinstången och där hängde det tills julpyntet var väck. Juligt var det i alla fall och jag tror inte någon märkte men i år ska jag som sagt sy!
I alla fall...en klapp klar, många andra kvar:)
Har sett en leopardväska (mycket snyggare än det låter) på HM som jag jättegärna vill ha. Kanske ska köpa den som en för tidig julklapp till mig själv, om ingen annan känner sig manad att ge mig den?! blink* blink*

Hoppas ni får en härlig kväll med fredagsmys! Det ska jag ha, Hanna kommer hit och vi ska se idol!

Chipp chillivipp


sjuk, sjukare, sjukast

Hemma idag och det är inte så skönt och mysigt som jag hade hoppats på! Inte när man är sjuk och inte har någon ork till nått...inte ens nått bra på tv är det idag.
Av någon konstig anledning har jag fått sån himla lust att städa och göra fint här hemma men det kanske bara är för att jag är sjuk och inte har orken. Jag garanterar att när jag blir frisk igen då kommer den lusten att försvinna.

Köpt en tidning och godis på ica. Nu bad jag Hanna komma över med lite ärtsoppa.. av någon anledning så blev jag så himla sugen på det. Hoppas det smakar för inte ens godiset smakade så gott som det brukar.

Lagt ut lite bilder på min bebis på fejjan men måste visa ett här också. Visst är han söt?
Första kortet vi fick på honom

Min lilla björn.
Vet ni att jag brukar prata högt med mina kort här hemma?
Nu får ni ännu mer bevis på att jag inte har alla hästar i stallet:)

Hoppas ni andra har en bra dag i alla fall.
Jag ska försöka kurera mig så gott som det går, för jag tror till och med att tidiga mornar är bättre än detta!

/Over and out

Fryser...

som en liten iller. Jag är helt övertygad om att illrar fryser mycket. Det enda som kan bota frossan är en varm dusch, men hur gör man då när klockan tickar allt för fort och jag snart borde vara på jobbet.
Hur MAN gör har jag ingen aning om men jag tar bilen för en gångs skull!
Sitter och försöker även värma mig med en kopp te, behöver all värme jag kan få. Det är trist ute idag, kallt, småregningt, grått och trist.
Trist, trist, trist.
Jag beöver lite energi, nått nytt som händer. Eller kanske en veckas semester? Tänk att bara få stanna hemma idag? Hyra en bra film, dra ner persienerna med kanske en alldeles för stor godispåsse. Det vore nått, att bara få vara hemma några dagar. Helgen gick som vanligt alldeles för fort, fast jag fick en extra timma igår!

Nåja, dags att sluta upp med det här gnället. Dags att sätta på lite bra musik så jag får lite energi innan jobbet.
Låter som en god ide!


Vintertid

Nu är det officiellt. Vi är med stora steg på väg mot vintern. Ja, vad göra? bara att hoppas på det bästa.

Igår var det tänkt att jag skulle ha en lugn skön hemmalördag, men inte blev det så inte.
Jag, Hanna, Fridis och Andreas drog ett litet party och vi hade mycket trevligt!

Det blev Allstars i den tron om att det var från 25 år, det var visst nästa helg så det får väl bli utgång då med;)
Peter Siepen var dj och självklart dansade han med bar överkropp vid något tillfälle.
Det blev drinkar, dans och mycket skoj!


Heta brudar!

Dagen har spenderatsmed hotellfrukost på plaza, supergott.
Sedan en liten sovstund hos Hanna och nu slapparkväll.
Imorgon härliga måndag igen:)

Fredag

Härliga fredag är här och jag har bara några få timmar på jobbet idag innan det är dags för helg!
Har lite hemuppgifter som jag borde ta tag i, men vad gör man när lusten inte finns?
Jag MÅSTE göra det innan nästa fredag och det bästa vore väl att göra det så snabbt som möjligt.
Kanske söndag är en bra dag för sånt? Fast det är ju också då jag borde städa, sy gardiner (ja, jag har faktist tänkt det) träna och göra allt det andra som jag inte hunit/haft lust med denna vecka.
Vet alla fall att hotellfrukost är bokat till söndag. Det ska bli great.
Syster och pojkarna kommer i helgen, det ska bli superkul och jag ser fram emot lite shopping på stan. För idag är det ju (tack och lov) löning! Dags att spendera lite pengar och sen får jag som vanligt snåla resten av månaden, men det är det värt.
Jag ska snart på 2 partys som jag behöver lite snygga kläder till frågan är bara om jag ska ta något gammalt eller köpa nytt??! Det här helgens viktigaste fråga!

Ha en bra dag!

Tisdagmorgon!

God morgon, god morgon! Idag är jag uppe med tuppen:) Bara tisdag idag och jag har redan hunnit göra 2 saker som jag inte är så förtjust i. Måndag: träna sent på kvällen (då ska man ju vara hemma å se på tv ju!)
och i morse: klev blir upp utan att snooza! Ni se under kan ske! Detta kanske blir en alldeles överträfflig vecka.
Sitter och väntar på mitt te, har precis slörplat i mig en riktigt god smoothie och märker att solen inte ens gått upp! Hallå!! Inte ens solen är vaken nu! :) Förhoppningsvis blir det lite ljusare när vi ställer om klockan på söndag.

Jag tittade på korten jag lagt upp igår och såg att man inte kunde se mitt fina hårspänne jag köpt på Salig Röra! Det är så fint...jag måste ha vart en kråka i mitt förra liv. Jag älskar allt som glimmar och glittrar så det måste vara kråkan i mig.
Ska visa senare, det är mycket fint!

Snart dags att gå till jobbet, efter det blir det träning. Mycket bra

Have a lovely day!

Ny vecka

Dags för en ny vecka och jag är hemma igen.
Veckani sthlm gick jättebra och jag är nu klar kostrådgivare! När jag kom hem blev det dags för ett litet party, kände mig trött och ville gärna vara hemma men samtidigt så spratt det i dansarfötterna och jag gjorde mig redo för en kväll på stan!
Mycket trevligt hade vi, som tur blev det en ganska lugn kväll och jag kände mig pigg hela söndagen!







Mycket trevligt hade vi! Ser fram emot att göra om det.
Nu är det snart dags att gå till jobbet. Jag tog en välförtjänt sovmorgon men det resluterar i att jag måste träna efter jag slutar ikväll.... hm..tycker det blir lite sent men vad gör man:)

Ha en bra vecka!

Nä men titta...

två inlägg på samma vecka! Jag tror det är höstens rekord. Snart dags att flyga till sthlm igen, jag hoppas jag har packat allt som jag ska ha. Plånboken har jag i alla fall med mig så jag borde klara mig. (Måste nog köpa sockar för jag packade ner de sista rena paren)

Helgen har som sagt spenderats i Åsele, som vanligt var det supermysigt att bara få ta det lugnt. Fredagkvällen hos Hanna framför idol. Och lördagkväll god middag hos Lisa. En mycket lyckad helg.
Enda nackdelen var att jag inte har hunnit att plugga så mycket. Ni får hålla tummarna att det ska gå bra ändå!

Ses om en vecka!

Ja, jag vet!

Just för tillfället är jag förbaskat dålig på att blogga, jag vet! Jag började faktist bra i onsdags med att skriva ett inlägg men sen kom allt det där med jobb, mat, vänner,bio, träning och plugg i vägen. Ja, just det! Jag har kanske inte berättat... iveckan har jag vart som en liten skolflicka igen med hemuppgiter som jag gjort! Inte riktigt klar än men det är ju bara fredag än;) Tur att jag kan vara snabb och effektiv när jag sätter den sidan till!

Hittills har denna vecka varit bra och jag känner att jag håller på att komma tillbaka till mitt happy self, äntligen!
Det här med höst är verkligen inte men grej, det spelar inte någon roll hur fint det är ute eller hur varmt... jag gillat inte! Nåja, nu känns det i alla fall bättre.

Helgen spenderas i Åsele och denna gång är det dags att byta till vinterdäck. Tack pappa! Jag har hört talas om att det finns dom som gör sånt själv, men nä... jag tror det är en stor fet myt!
Ha, varför göra sånt när det finns pappor som gör det så bra. Fuck självständig och allt vad det heter!
Jag hoppas i alla fall att jag tar mig till Åsele, det ska visst vara halt och i veckan har dom tydligen haft snö.
Jag förväntar mig halk och snöfri väg!

Hoppas ni får en bra fredag!
/Over and out

RSS 2.0