Lycka är..

att få ha en stor varm tuss som värmer fötterna efter morgonpromenaden. Det är det bästa med Casper, han vet precis vart han ska lägga sig för att det ska vara perfekt. Och enligt honom så är det perfekta att ligga så nära som möjligt!
Han var så himla exalterad och glad igår när jag hämtade honom så det tog en bra stund innan han kunde slappna av. Men idag är det som om han aldrig varit borta, han stod med huvudet lutandes mot sängen och svansen viftande i full fart, precis som för 1,5 år sedan. Hundar måste ha utmärkt minne, för vi har kommit tillbaka till exakt de rutiner vi hade förr. Han förväntar sig att jag ska ha någonting till honom att bära efter jag kommer ut från affären (självklart har jag det, han blir ju så glad!). Han vill gärna bära kopplet och busa med det innan vi går in. Han stannar i trappen och vill bli kelad med, precis som förr. Bra minne den där! För jag vet att ingen av hans nuvarande rutiner innefattar något av det här, så han minns...

Hoppas ni får en lika bra dag som jag!

/Erica


Ändrade planer

I helgen var det tänkt att jag och mamma skulle åka till Åsele för att hälsa på, men när vi fick göra talas om magsjukan så flydde vi så fort vi kunde!
Stackars Virus ligger hemma sjuk så vi väntar till nästa helg med att åka dit.
Förhoppningsvis är alla då pigga och glada och vi kan hitta på en massa skoj. Jag hade verkligen sett fram emot Salig Röra - som har blivit mitt absoluta favoritfyndställe, men det får som sagt vänta till nästa helg.

Så i impulsens och längtansstund ringde jag och frågade om jag fick låna Casper för helgen, det fick jag! Så efter jobbet åker jag och hämtar upp honom.
Tänk vad mysigt vi kommer att ha, ligga och gosa i soffan, härliga promenader... ja, superbra helt enket.
Det var ett snabbt och roligt beslut!

Det jag dock förundras över är hur vissa människor alltid förblir likadana. Jag kan undra varför ingenting förändras på flera år, varför vissa människor lever utefter att dom är den enda människan på jorden, utan sympati/empati för andra människor... Och framför allt hur man man leva nära sånna personer utan att se deras riktiga sida? Skrämmande, faktiskt! Hur man kan låta sig luras!

Och vem "man" är i detta fall (jag brukar alltid komentera Hanna när hon säger man istället för jag) får ni lista ut själv!

Jag ser i alla fall mycket fram emot helgen och det kommer faktiskt vara skönt att vakna upp på söndagmorgon utan att vara bakis, jag behöver det!

TGIF!
/Cocoerico

Att överleva en vanlig onsdag

Jag har fått höra att jag uppdaterar alldeles för sällan, så jag gör väl ett försök ikväll.
Jag var grymt trött i morse, efter att igår hoppat upp ur sängen kl 6.00 för att träna innan jobbet, så låg jag imorse helt apatisk tills klockan nästan slog 8.

Tur att man har en bil som man kan ta dagar som denna! Tyvärr så körde jag ju fast på parkeringen när jag skulle hem från jobbet så då skulle det faktiskt känts lättare att gå.
Men, men som tur var fick jag hjälp och kunde senare köra som en rallyförare ända in på parkeringen.

Efter att jag slumrat en stund i soffan gav jag mig ut i snöstormen för att se film med Hanna.
En film och en Loka senare så är jag på mycket bättre humör. Så överlever man en helt vanlig dag.

Filmen vi tittade på var Coco-Livet före Chanel. Det var en riktigt bra (fransk) film som jag tog mig till hjärtat.
Tänk att vara så otroligt kreativ och driven. Modig skulle jag också vilja påstå att hon var. Sån skulle man va, sån vill jag vara! Att vara modig och våga, istället för att bara stanna kvar i det som är bekvämt. Jag läste någonstans något som "att det blåser omkring en när man gör nya/modiga saker" och jag känner att det har vart alldeles för lugnt omkring mig den sista tiden.
Oj, vad djupt det här bliv, så var det ju inte tänkt. Ni får väl ta det hur ni vill, vi får väl helt enkelt se. Vänta, fast det är nog det jag gör sämst....vänta!

Nåja, tillbaka till filmen, jag ska inte berätta för mycket om filmen som jag verkligen tycker att ni ska se. Men för min romatiska själ så var den också rätt sorglig.





Bilder tagit här och härifrån!

Usch, sitter samtidigt och kollar på Nip/Tuck, den serien har verkligen spårat... men blir lite galen av att se den.
Nu tror jag att det är dags att hoppa ner i sängen med min lånade Elle Interiör!

God natt
/Erica

Jag snodde en...

Dagens!

Här kommer den.

Humör: Ganska glad, känner dock att nått måste hända...
Gjort: Diskat! Sprungit intervaller på löpbandet, fått bryta mig in på jobbet.
Planer:Jobba, film med Hanna o Elin senare.
Kläder: Svart/grönt "jobbets färger"
Ser på: Min blogg på datorn
Lyssnar på: Samma avslappningsskivor som snurrar hela dagarna...
Läser: Ingenting för tillfället... kanske borde hitta mig någon ny lovestory
TV: Nja, inte så mycket bra ikväll va?
Dricker: Varmt citronvatten
Äter: Inget nu
Bästa:Att jag steg upp kl 6!! och gick och tränade
Sämsta: Vad skulle det vara tro?

Här har ni den! En dagens, kanske lite kort men det får räcka!


Helgen som gått.

Helgen har i naturlig ordning gått supersnabbt.
På fredag var jag och Stina och tittade på Snabba cash! En grymt bra film och bäst var ju förstås Joel, se den, det tycker jag. Lite förvirrad blev jag då jag läser boken samtidigt och allt inte riktigt stämde. Men hur som helst så var den bra.

Lördag dag hade jag turen att spendera med mina favoritpojkar. Även då i en biosalong.

Hela helgen var perfekt uppladdning för det vi väntat på hela veckan. Nämligen Elins födelsedagskalas!
Hon bjöd på en supergod middag innan det var dags för oss att bege oss till AllStars.




Jag och fördelsedagsbarnet



Som vanligt hade jag superskoj med tjejorna men nu har jag bestämt mig för att spendera februari i nyktert tillsånd. Hugaliga, hur ska det gå till?
Självklart kommer det att gå bra men samtidigt skulle jag inte spenderat varje söndag bakis om vi inte hade så grymt skoj.
Aja, nu är det 27/2 som gäller nästa gång! Tagga. För då är det MIN födelsedagsfest, 25 årsgräns på Allstars och löningshelg!
Jag längtar redan:)


Hoppas ni har en bra kväll

Som en gammal tant.

Jag har en konstig förmåga att (nästan alltid) hålla reda på namnsdagar, fråga mig inte varför, för det har aldrig varit något som har varit speciellt viktigt i vår familj. Men sån är jag, och idag är det viktors tur.
Så hipp, hipp, hipp hurra för dig!

Och ni måste väl hålla med om att det här är något som hör gamla tanter till? Jag menar, vem har tid att hålla reda på sådant? Uppenbarligen jag!
Och tur som jag har så kommer familjen Enerstedt (får man kalla dom så trots att de inte är gifta?) till Umeå. Jag, pojkarna och mamma ska gå och se "Det regnar köttbullar" En film i 3D och min syrra tror inte att man ska använda sånna där glasögon man gjorde förr i tiden. Så i morgon kommer lite bildbevis.

Och här kommer bildbeviset på att jag och Viktor (måste ju uppmärksamma honom lite extra idag) är släkt. Jag menar ligger inte dethär poseandet i släckten så vet jag inte vad som gör....
Kolla in hans miner! Korten är tagen på en bilfärd i somras, med bara några sekunders mellanrum









Haha! Kolla, den här killen har verkligen humor. I alla fall jag skrattar gott då jag tittar på dessa bilder!

Ha en bra fredag mina vänner.
Visst laddar vi alla inför imorgon?

/Ecca



En tur i spåret

Hejsan svejsan alla vänner.
Idag har jag vart duktig. Istället för att sova hela morgonen som jag i vanliga fall gör så har jag idag vart ut på vinterns första skidtur!
Provade på en 5 km så som första gång och kände att det var alldeles lagom.
Tror jag ska göra det här till en torsdagsrutin...lite sovmorgon, skidtur, hem och duscha och ändå hinna slappa en stund. Det känns great.

Men jag ramlade 2 gånger! Innan jag ens kommit till riktiga spåret. Första gången när jag skulle ner från vägen till spåret (ett litet gupp nedför är upenbarligen för mycket för mig!) Och sen när jag mötte en herre med 2 hundar. Bara ramla sådår på plan mark. Självklart ramlar jag där det finns människor, förstås! Jag menar, varför ramla mitt ute i skogen i det verkliga spåret när man kan ramla inför andra. Hm... that to do?




Jag hoppas att ni får en bra dag! Nu, hopp in i duschen!



En sådan dag...

Idag har varit en sådan dag, ni vet, en som man hoppas ska gå över fort, fort, fort. Ni vet en sån här dag då ni inte orkar göra något annat än att hänga på nätet, kolla fejjan och självklart klicka in på era favoritbloggar flera gånger om dagen.
Det har jag gjort idag (förrutom jobb då) och nu sitter jag här och undrar vilka fler bloggar jag skulle kunna läsa. Så nu behöver jag er hjälp. Vilka är era favortbloggar? Snälla, snälla lägg in en länk i kommentarerna så har jag fin läsning senare. (och nu menar jag att alla måste skriva kommentarer!)

Jag borde väl faktiskt också städa undan lite innan Maria kommer förbi, resväskan står fortfarande ouppackad i hallen och köket är fullt av disk. Fast det är klart, släcker jag lampan så ser hon ju inte hur stökigt det är! Bra idé av mig själv faktiskt, jag tror jag gör så. Det ska ju vara mysigt med lite dämpad belysning, visst äre så?!

Hoppas ni får en bra mittiveckankväll)

Over and out/
E

Nya tag

Måndag igen och en ny vecka. Äntligen har jag tagit en morgonpromenad. Det var välbehövt och längesen. Jag har nästan sovit fram tills dess att jag börja jobba men jag tänker komma igång med promenaderna igen. (om man nu kan räkna kl 10 till morgon)

Jag har även kört styrka på boll ikväll så nu är jag igång sen alla mina veckors förkylning.

Här kommer några bilder sen helgen..


Cissi i backen, det var -10 grader och strålande sol.


Till fikat så bjöds det på varm choklad med punch och grädde. Den slank ner fort må ni tro.


Det kördes också x antal pulkrace, men jag höll mig mest till skranan (eller madrassen som vissa säger). Den gick grymt fort, precis så som jag vill ha det, ibland kunde det dock vara lite svårt att undvika alla barnen i backen.
Den bästa var helt klart pappan som sa till sina 2 barn: -Den som bromsar får inget lördagsgodis!
Det är rätta takter det.



Så här roligt hade vi (jag undrar vad jag gör för konstig min) och ja, så här blek är jag...solariet nästa.

Nu ska jagt se lite tv innan det återigen är dags för sängen.

Hoppas ni haft en bra dag

/ecca

Tjo och tjim

Efter en mycket trevlig helg så är jag åter hemma i Umeå igen!
Tack och lov att det var så få på bussen så jag kunde ligga längst bak och snarka hela vägen hem, det behövdes, det kan jag lova.
Vi hade en supertrevlig dag i pulkbacken och sedan en god middag med drinkar, sång, spel och massa skoj!
Får visa några bilder senare.

För mig så var det första riktiga vinterdagen som jag spenderade ute, så det gav mersmak vill jag lova. Nu ser jag fram emot fler helger i pulkbacken, skiddagar och kanske någon skotertur i Åsele, härligt värre.

Kvällen spenderades hos Frida som bakat goda scones! Vi såg en film och "en annan del av köping" finns det någon bättre än Tobbe? Vi skrattade så tårarna rann



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite ur "Snabba cash" innan det är dags för en ny arbetsvecka.
Sov gott mina kära

Snart är det fredagsmys...

Härligt med fredag, jag har inte riktigt fattat att veckan gått så fort.
Fick en mindre chock igår när jag kom på att jag både måste packa och fixa present.
Tur man är en rutinerad packare så det tar inte längre sådan tid. Efter jobbet åker jag nämligen till Östersund och Cissi för att fira hennes 30-års dag! Därav presenten!

Jag hoppas vi får grymt skoj,det brukar vi ha. Och det är konsigt att det finns vissa människor man står lika nära fast man ses så sällan. Vi har nog inte setts sen i somras, men varje gång vi ses så känns det som om det vore igår.
Härligt med sånn kompisar som tycks förstå en utan att man behöver förklara.
Och det är ju tack vare henne som mina 2 år i Sundsvall blev så fantasktiskt bra.
Oj! Vilket lööv-inlägg det här blev, men det är bra. Man ska vara glad över bra vänner och jag är tacksam över att få ha så många sånna.


Här var vi på återträff med klassen november -08. Helgen spenderades i Sundsvall och det bästa var nog när jag och Cissi låg på hotellrummet men en påse godis och ett glas vin. Det vär välförjänt efter en dag på stan!

Idag har jag vart på ett företag där vi planerar att ha en grupp, så nu kan jag förhandla med stora företag också! Haha!
Men roligt att få utvecklas och få prova på nya saker. Sen vet jag inte om jag lät så proffsig och affärsmässig som sig bör, men det är en annan 5a!

Hoppas ni får en superhärlig helg, har ni tråkigt så ring mig för jag kommer sitta på en buss i en herrans massa timmar!


Lev och må! (Som tydligen också används flitigt av andra än min farfar)

Jag är kär!!

Jag har helt plötsligt blivit grymt kär, ni vet så här som man blev när man var 10 år...
Efter att ha sett alla Johan Falk- filmer så funderar jag varje natt på hur jag ska blli ihop med den här killen:


Så grymt het. Tagit bilden härifrån 

Så hur tycker ni jag ska gå till väga?
Det borde väl gå och ordna på något sätt.... jag säger som Edvin en gång sa (fast denna gång om Brolle)
- Jag vet att han skulle gilla henne, bara han fick träffa henne!

Ni ser, Edvin har hopp för mig!
Vad tror ni andra?

Men visst är han het?
Glöm bara inte att han är min! Pax på han.



Semestern är slut...

Och jag är tillbaka till jobbet.
Måste erkänna att det känns precis som vanligt, inte som om det är ett helt nytt år.
Nåväl, jag måste ta i tu med mitt "styra upp livet projekt" snart, det föll som åt sidan när jag bara var hemma och låg i soffan.

Läste en annan blogg i morse (9till5, ni vet?) och hittade den här komentaren:
-Visste du att en kyss färdas genom nervsystemet i 225 km/h? Sätter du handen på en varm spisplatta, färdas det i 10 km/h. Säger inte det allt?

Ja säger inte det allt?

Ha en bra dag!

Ledig vecka

Bara så ni vet så är jag ledig i veckan! Så bloggen är också ledig.
Det händer inte så mycket... jag ligger hemma och ser på tv och hoppas det ska bli lite varmare, men det verkar inte bli så.

Jag har under dessa dagar verkligen fastnat för serien Glee. Det är som en musikal, varje torsdag.
Det är nått för mig det.

Om ni har tid över så tycker jag att ni ska läsa det här! Om ni inte fattar så är jag den med håret, like always.

Nyår

Hejsan svejsan alla glada!
Det har tagit fram till nu för att återhämta mig!
Men som vanligt hade vi grymt skoj! Vi startade kvällen med ostron hos Malin. De flesta av oss var dock överrens om att det var en dålig idé!



Västerbottensostpajen smakade desto bättre och vi blev glada av både sällskap, rosé och champange!





Vi promenerade i snön till rex där vi fick intaga en god middag!

Väl där drack och åt vi gott, dansade och Frida och David berättade en glad nyhet:)



Jag har grymt tur och är ledig denna vecka så igår och idag har det inte blivit myckett gjort.
Det är så kallt så man inte vill öppna dörren men ikväll blir det filmkväll som Elin T

RSS 2.0