Valborg

Min lediga dag startade jag med en morgonpromenad med några backintervaller. En bra start, fast att det regnar ute.
Jag tänker gå en sväng på stan och se om jag hittar något att köpa. Kanske ett par skor, kanske en flaska rosé, kanske något annat. Det finns ju massor av saker på stan som jag vill ha.

Igår sprang jag en runda och blev bjuden på nybakt bröd hos Hanna, finns det nått godare än nybakt bröd?



Och förstås det goda sällskapet från en bra vän!

Hoppas er fredag blir en bra dag.
Jag ska köpa kött och rotfrukter så det blir middag här ikväll.

/e

Sovmorgon

Börjar inte förren kl 14 idag så jag har tagit världens längsta sovmorgon. Det är lyx på hög nivå.
Har hunnit ta en morgonpromenad och laga lite mat för veckan så nu är jag redo....för allt möjligt:)

Helgen spenderades i Åsele där jag och mamma var på badhuset med pojkarna. Har myst hela helgen.
Jag; Hanna och Elin delade också upp farmors smycken nu när vi äntligen var i Åsele alla 3. Vi lottade och Hanna fick giftasringen, Elin förlovnings och jag fick ringen från farmors "gammfriar" haha, vi tyckte det var lite komiskt när vi kom på hur det låg till.



Här är SnyggElin kittad med både halsband och glasögon.

Ha en bra dag

spinning

Nyss hemkommen från ett spinningpass och kan bara konstatera än en gång att det inte är något för mig, herregud sitta här och trampa som en idiot hade jag lust att skrika när det var som värst. Det är bara att inse att jag får träna annat!

I helgen så hade vi överraskningsparty för en 40 och 50åring på jobbet. Det var verkligen en superkul dag som bjöd på poledance (gissa, om det var jobbigt) middag för ca 40 personer och sedan utgång på Schlagerklubben.

Så vad kan man konstatera efter denna helg då:
1. tror minnsann att taxichafförer finns där för att hålla med en.
2. hotshots är väldigt, väldigt gott
3. det tar längre och längre tid för en att återhämta sig (hm..kan det vara åldern?)
4. vi gör om det snart igen va?

Det ar verkligen en kväll att minnas (det bra!) och för det måsta jag tacka mina kära vapendragare Selma och Maria för, det var längesen vi var ut tillsammans och det var verkligen på tiden. Dessa brudar vet hur en partykväll ska tas.
Kvällen bjöd också på mycket god mat och härliga skratt, jag tror det var längesen jag skrattade så här mycket och då har jag ändå väldigt roliga kompisar:)



Anki och Anna i spänd förvantan inför vad som komma skall...



Provade på själv en stund och blev riktigt svettig, det hade jag inte väntat mig. Inte på det sättet i alla fall.

Nu när tisdagen snart har passerat så är jag redo att ta tag i denna vecka, hoppas den bjuder på något kul.

Over and out
Erica






Nakenchock!

Dagens inlägg skulle egentligen handla om mina nyinköpta klänningar, så fina, så bra, så jag.
Dom kommer att göra min sommar. Klänning, ett glas rosé, uteservering och party! Kan det bli bättre?
Aja, det var som sagt inte min kärlek till klänningar det här inlägget skulle handla om utan jag ville berätta om min lilla nakenchock på gymmet.
Jepp, jag har gjort det idag igen:) Valde förstås första klädskåpet när jag kom in i omklädningsrummet, varför gå längre än man måste tänkte jag och började byta om. När jag kommit halvvägs, alltså när jag står där i mina trosor så tycker jag att jag hör röster ovanligt tydligt och vänder mig därför om för att se efter var de kommer ifrån. Och där ner för trappen (som är rätt framför dörren och alltså precis framför mig) kommer ett gäng tonårspojkar. Draperiet som i vanliga fall ska hänga framför dörren utifall någon lämnar den på glänt var spårlöst försvunnen!
Ja, what to do? Jag försökte spela cool, inte låtsas om nått och gled snabbt längre in omklädningsrummet.
Jag får väl vara tacksam att jag inte flashade mig för någon heting som jag senare skulle behöva undvika. Nu får jag helt enkelt bjuda på det där. Försöker övertyga mig om att jag gjorde dessa pojkars fredag (det går sisådär må jag erkänna!)

Annars ligger jag framför Så ska det låta med en burk cola och njuter av att det är helg. Hoppas att ni alla har det lika bra som jag.

Ps. Här efter kommer jag alltid välja ett skåp längst in i omklädningsrummet! Ds.

/Erica




Nu är det dags

för ett litet blogginlägg. Jag vet att jag är superdålig för tillfället på att uppdatera min blogg men jag ska bättra mig, jag lovar.
Måndag idag fast för mig känns det som fredag! Jag har jobbat i helgen och är ledig i morgon, det känns riktigt skönt, jag ser fram emot en dag på stan (fast egentligen behöver jag städa) Har legat hela kvälllen i soffan och funderat på när jag ska gå ut och springa, svaret blev i morgon. Ligger man i soffan för länge blir det ingenting gjort men sånna kvällar ska man också få ha antar jag. Längtar tills det har torkat upp lite på backen så man kan springa utan att smutsa ner mina nya skor, egentligen en dålig ursäkt för att inte gå ut och springa men dock en ursäkt. Jag hoppas på lika fint väder i morgon som det var idag, då ska jag övertala Hanna att ta en kaffe med mig på torget. Det skulle vara mysigt, vårigt:)



Fick lov att ta sprutgrädde till kaffet då vi inte hade någon mjölk på jobbet och se, det funkade det med. Kanske piffade upp måndagen lite till och med, jag låtsades att det var en riktigt stor hot shot:)

Ha en riktigt bra vecka:)


6/4

God morgon!

Skickar iväg ett litet inlägg såhär innan jobbet, jag har inte varit så duktig på att skriva, jag vet, men snart blir det ändring på det!
Helgen spenderades med gott sällskap och självklart ett glas rosé i handen. Våren är påväg nu och där gör rosét sitt bästa:)

Dagen bjuder på jobb och träning, jag tar bilen till jobbet så jag lyxar på idag!

RSS 2.0