Dagen före helg!

Wohow! Helgen närmar sig med stormsteg, äntligen! Som vi har väntat. Just nu sitter jag med ett strålande väder utanför mitt vardagsrumsfönster men jag har persienerna nerdragna. Jag orkar inte med den här kylan längre, den är väldigt tröttsam.

Det som känns bra är att jag börjar få tillbaka min bra känsla, jag skrattar och är glad mest varenda dag. Det känns så himla bra och som ett bevis på att jag valt rätt. Snart ser jag ljuset i tunneln. Bara lite småtjaffs att fixa, men jag antar att det blir så när man gör ett avslut.

Fick mess av syster igår där hon frågade om jag ville ha nått från taxfreen, jag skickade en liten lista men har inte fått något svar. Vad har hänt? Har hon inte fått smset? Trodde hon jag skämtade? Eller ville hon bara visa allt det fantasktiska jag kunde ha fått och sedan rycka undan det? Det skulle vara så typiskt henne i så fall. Hon tycker ju redan att jag festar alldeles för mycket redan!
Nåväl, det finns ju alltid systemet. Imorgon blir ddet shopping inför helgen, och sedan AW med Hanna!

Härliga dagar.

Jag har fått en stor längtan hit igen. Kan vi fixat?


Let´s make this a god day!

/ecca

Lata dagar

Hoppas alla har haft en lika skön och lat helg som jag. Jag har inte gjort nått på hela helgen. Mycket tack vare vädret, fy faan vad jag är less på kyla. Men också för att jag inte ville. Ibland är det så skönt att bara göra ingenting.

På fredag var jag dock ut med Elin och tog en drink, som blev två, som blev 3 och som blev... faktiskt en trevlig kväll, men jag var ordentlig och gick hem tidigt. (varför säger man egentligen att man var ordentlig?)Spar mig till nästa helg, men då ska det minsann dansas på borden!.
Min förkylning har smått blivit värre igen men jag hoppas det går över, kurerar mig med extra c-vitamin och andra brusisar.

Frida ville ju se min nya frisyr så här kommer en bild.


Bästa fototipset! Tag kort via en skitig spegel, så tänker folk bara på hur den ser ut och inte dina brister. Haha! Bra va?!

När man som jag försöker att spara ut håret så märks det ju inte så mycket när man är nyklippt. Men nu är jag nästa sommarblond i alla fall:)

Så här kul kan man faktiskt ha en fredagkväll, ensam med en kamera.



 

Herregud! Det här inlägget höll jag på med i en evighet igår. Vet inte om det var datorn eller själva sidan men allt var så jäkla segt. Datorn ville helt enkelt inte.

Så jag lägger ut det idag istället, inte lika kul och alla bilder kom inte med men så är det. Skjutsade syster till flygplatsen idag för hon ska på gratisresa till Island! Under tiden så är jag bilvakt och damen som har parkeringen brevid mig frågade om jag har 2 fina bilar? Och jag svarade att det är så man gör nu för tiden..haha...

Hoppas ni får en bra dag.

 

 


Att gå tillbaka men ta ett steg fram.

Som ni kanske minns så hade jag en sak att berätta? Och som de flesta kanske vet så har jag funderat väldigt länge på en grej...
Och nu är det äntligen gjort, jag har sagt upp mig!

Jag har talat om det för chef och arbetskollegor så dom vet vad som gäller. Att ha tagit beslutet känns så otroligt bra och rätt, kunde aldrig tro att jag skulle se mig själv på Backen igen men nu ser det ut att bli så. Och det känns bra.
Har under många månader (egentligen hela hösten) inte mått så bra och kom tillslut fram till att det var jobbet det berodde på.
Trivs otroligt bra med själva uppgifterna och att hjälpa människor och jag måste nog erkänna att jag är rätt bra på det, men ändå så känns det inte längre rätt. Har kommit underfund med att ensamarbete inte är något för mig. Jag blir galen av att inte veta när jag får träffa en annan människa igen. Bara att få ta en kopp kaffe och prata om gårdagens tvprogram känns oerhört viktigt för mig.
Så jag ser verkligen fram emot att ha 4 stycken arbetskollegor! Det kommer att bli så härligt.
Det kommer att bli en stor omställning, helgarbete, mindre semester och en stor skillnad på lön men allt känns så värt och så bra. Så det känns både modigt och ett steg frammåt och ta det här beslutet. Jag tror att jag kommer bli en mycket gladare och piggare person!
Sen har jag en massa planer om vad som eventuellt kommer att hända till hösten, men det väntar vi med. Jag ser det här lite som en paus i livet..haha. Självklart är jag lite nervös, det kanske inte alls bli som jag har tänkt det, det kanske inte alls var så roligt som jag tänkt att det skulle bli. Men då löser jag det då!
Jag lovade ju mig själv att bli lite modigare under 2010 och jag tror att det här är ett steg i den riktiningen, bättre att prova och våga än att bara vara kvar för att det är tryggt.

Igår fick jag också veta en otroligt underbar, rolig och spännande nyhet. Tyvärr kan jag inte berätta om den än, men jag kan lova att jag längtar. Vi är flera som längtar!

Hoppas ni får ens skön torsdagskväll, jag ser verkligen fram emot helgen. Min sista helg innan det är dags att parta in mitt 27de år!

Over and Out
/erica

Fettisdagen

God morgon!
Gissa om jag längtat efter denna tisdag? Jag har varit så grymt sugen på semlor så länge, äntligen är den här. Jag hoppas grannen fortsätter med traditionen att bjuda alla i huset på semlor. Dom är väldigt goda och påminner om de semlor jag brukade få av farmor när jag var liten. Sist jag var hemma i Åsele så satt jag och farfar och pratade om att det alltid fanns semlor efter en dag ute med skotern. Det finns inget bättre efter en heldag ute.
Jag har bjudit över Elin och Jonas på semlor ikväll så det är väl bäst att jag handlar innan jag åker hem, det kanske vore dumt att låta grannen stå för dom också? än fast han brukar fråga hur många man är!

Igår gjorde jag ett välbehövt besök hos frisören, så ni skulle bara veta hur fab jag ser ut nu! Det var en väldigt duktig frisör och det finns inget bättre än att bli ompysslad med fix i hår, tidningar, kaffe och after aight. Vardagslyx till 1000.

Hoppas att ni får en lika bra dag som jag kommer att ha
/E

se upp i backen

Lördagens aktivitet blev sopsäcksåkning i Hamtjärnsstugans backe. Därimellan lite korvgrillning och bulldoppning i en kopp varm choklad.





Äntligen hade vi timat dagens aktivitet med vädret. Solen lös och vi hade en strålande dag. Varenda grillplats var upptagen och fler än vi passade på att njuta av denna vackra vårvinterdag.
Jag var trött i kroppen efter gårdagens styrka och intervaller så lite varmkorv var vad min kropp behövde.



Kvällen spenderas med mitt eget sällskap, både jag och Hanna var för trötta för att orka gå ut så för mig blir det lite SATC och nyaste Elle. En trendbibel för våren följde med så nu vet jag hur jag ska klä mig, tur. Vem vet, det kanske hade gått illa annars?!
Har suttit och tittat på en massa snygga vårkläder så jag tror jag kan hitta en bra present till mig själv när jag fyller år. Får bara inte glömma att det måste finnas något kvar till syster också!

Hoppas ni har det bra så här på lördagskvällen.
(Ha, kan ni tänka er, jag hemma på en lördagkväll? Snart är februari över! Äntligen!)

/Erica


TGIF!

Dags för ett nytt inlägg. Veckan har flytit på i vanlig ordning. Det enda ovanliga var städaren som i onsdags frågade mig på knacklig engelska om jag läser bibeln.
Eh?! Har han hört talas om mitt syndiga leverne? Var det därför han kände ett behov av att frälsa mig?
Jag försökte skämtsamt svara att jag antar att jag kommer till helvetet, men han varnade med att till och med jävulen är rädd för helvetet.
Jaha? Och vad svarar man på det? -Men alla mina kompisar ska dit så jag vill inte vara själv?
Nja... det svaret jag gav då han räckte över mig en bibelvers som han skrivit ut var att jag skulle läsa och tänka på det. Dumt svar tycker jag.
Jag undrar om han kommer att ta upp det nästa onsdag då han kommer igen?
Kom också ihåg att konversationen skedde på engelska. En onsdagmorgon.
Aja, det återstår att se hur historien kommer att sluta.

Köpte nya jogginskor som jag ska prova idag för första gången. Jag förväntar mig att det kommer gå lätt som en plätt att springa nu. Jag ska testa efter jobbet så jag kanske gör en liten utvärdering efter det.

Förrövrigt kan vi ju vara glada att helgen är här igen och vi närmar oss 27 feb med stormsteg!

Hoppas ni får en bra dag

Over and out/
E

Läste på en blogg

Om folk som tyckte söndag var den bästa dagen, konstigt tycker jag. Eller kanske mer ovanligt ialla fall.
I mitt kompisgäng så är söndag en dag man försöker göra så bra som möjligt trots omständigheterna (=beroende hur bakis man är). Man kanske ska fokusera på att göra södag till den bästa dagen...kanske ska prova om det går!

Gårdagens söndag bjöd i alla fall på ett strålande vårvinter väder. Strålande sol och en tur till pulkbacken gjorde hela dagen. Helgen spenderades ju i Åsele med en familj som mestadels låg sjuka men jag håller mig frisk och njöt av att bara ta det lugnt.

Jag fick en strålande idé när jag snackade med Hanna på msn imorse, jag tror jag ska göra slag i saken, det skulle vara som en liten hemlighet som skulle innehålla massa mys och få mig att minnas en högstadietid i ett vilorum!

Det var roliga tider, vi var smarta även då.
Det känns som ett under att nån aldrig kom på oss. Men så sockersöta och oskyldiga vi var då (och fortfarande är?!) klart ingen skulle tro något sånt om oss!

Tomt

Det känns lite tomt efter att jag lämnat Casper, det är anledningen till att jag inte träffar honom så ofta. Saknaden blir så stor. Man vänjer sig snabbt med gamla vanor. Jag förväntade mig att mötas av ett yrväder när jag slängde ut benen över sängkanten i morse men mindes snabbt att han inte var där. Även när jag kom hem så saknade jag det glada mötet när man öppnat dörren. Nåja... en annan tid, ett annat liv, eller vad man nu brukar skriva.
Fin är han i alla fall och jag hade en toppen helg.


casper ligger och myser i soffan. Det är lyxen av att bara ha honom en kort stund, man behöver inte vara lika hård med reglerna!


En trött hjälte vilar efter promenaden.

Idag vaknade jag av solen sken bakom persienerna, det känns som att det var ett tag sen vi såg solen.
Jag vaknade på bästa humöret på länge och det var så skönt att känna sig full av energi för en gångs skull. (Jag tror jag vet var det beror på, men det kan jag inte berätta ännu!)

Jag tror minnsan att våren närmar sig så därför slog jag till på en vårjacka (jag struntar i att dom talar om mer snö i morgon)


Såhär het kommer jag att vara till våren! Skinjacka och  rosa skarf från HM

Ha en bra kväll mina vänner

/erica

RSS 2.0