Ny frissa!

Hej då blondin



Hello brunett!


Vad tycker ni?

Kreta

Hejsan hoppsan! Är tillbaka från en helt underbar vecka på Kreta.
Vi hade strålande sol och hur bra som helst. Jag är redo att åka på en ny resa när som helst :)

Vi hade grymt tur och hamnade till att börja med på ett 4-stjärningt hotell precis vid havet.
Här kommer lite bilder!


Första dagen, frukost på balkongen!


Utsikt från balkongen (ser ni havet där bak?)


Mamma (och någon gubbe som visst ville vara med på kort) utanför vårt första hotell :)

För det var ju så att vi fick byta hotell efter 5 dagar, det kan vara så när man åker ospec.
Ja, då fick vi alltså byta hotell... till 5-stjärningt spa hotell!! Det var lyxigt värre.





Utsikten från vår uteplats, en pool


Sen fanns det en till pool...


Och en till....


Och en till....



och en till.

Dom hade förstås också ett hav, och det var helt underbart!







Nu har ni fått se lite grann om hur vi hade det. I alla fall hur vi bodde. Som ni märker så har jag inte riktigt fått häng om det här med min nya kamera.... men jag antar att det kommer!

Hoppas ni får en bra vecka!


So long suckers!

Nu åker jag. Snart. Eller snarare om några timmmar... förväntningen är stora och det är även rastlösheten.
Jag ligger bara och väntar, bloggar och fördriver tiden innan det blir dags att fara, sen blir det väl att fördriva tid på flygplatsen också. För både jag om mamma vill vara ute i god tid, jag antar att vi båda sitter klara med packningen redo redan nu så varför inte vänta på flyget.

Jag har köpt en ny kamera. Äntligen!! Jag har ju funderat och pratat om det typ i 1 års tid nu, den är jättefin och bra och passar mig. Hittade en liten väska (tror det är någonslags börs) utformad som en uggla på HM, som passar perfekt till kameran. Det var nästan lika roligt som kameran självt.
Märker ni att jag svamlar? Bara skriver det första som kommer upp i min hjärna, det blir så när jag blir spänd inför någonting. Jag pratar fort, mycket, glömmer ord mitt i meningar och byter ut olika ord som hon mot han, den/det jag/vi osv... gissa om mina arbetskamrater har fått stått ut med mycket idag. Ännu mer idag än andra dagar. Mina vänner är ju vana med det här så dom bryr sig inte längre att påpeka det hela, dom har också blivit väldigt bra på att lista ut vilket ord som ska passa in istället.
Jag har kanske någon slags taldyslexi. Undra om det finns någon hälp? det ligger i släkten i alla fall. Min mormor gjorde så, mamma och så nu även jag. Typiskt att man aldrig får ärva något vettigt. Haha.

Nämen nu stänger jag ner datorn för en vecka.
Hoppas ni får det lika bra som jag.

Ps. Hör ni inget mer från mig så har jag hittat mig en härlig (rik!) grek och stannar på Kreta! Ds.

Bokat och klart!

Solen skiner utanför mitt fönster och det är en härlig höstlördag! (förvånande positivt för att vara mig va?!)
Sitter och käkar några frukostägg med den oblgatoriska colan till (yes, på helgen får man dricka hur mycket cola man vill) och väntar på att syster yster med familj ska dyka upp.
Vi ska på barnloppis och sedan bio. Jag och pojkarna ska se Toy Story 3, spännande värre!

Om exakt 2 veckor så ligger jag och mamma (förhoppningsvis) på en strand i kreta! I veckan bokade vi en sista minutenresa och det känns så himla spännande att få åka iväg, det värsta är bara allt man måste handla innan!
Haha! Jag menar, mina sommarkläder jag har i Sverige passar kanske inte riktigt i Grekland (vad gillar ni det resonemanget?) Nåja, jag försöker hålla igen men något litet har redan hunnit slinka ner i shoppingpåsen. Mest av allt vill jag ha en ny kamera (en liten enkel att ha med sig överallt) så jag ska försöka spana in en till veckan.
Det är ju något jag behövt en längre tid. Men det tar emot litegrann när en kamera nästan (och i många fall också väldigt mycket mer) är dyrare än själva resan.

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Det gäller att vara good to go när dom dyker upp!


RSS 2.0